Life

Laura Cosoi, disperată! Pandemia de coronavirus a pus-o la pământ: ”Mă simt copleșită”

Laura Cosoi trece prin momente extrem de grele din cauza pandemiei de coronavirus, actrița recunoscând că este la marginea unei depresii provocate de situația prin care trece România.
24.10.2021 | 15:16
Laura Cosoi disperata Pandemia de coronavirus a puso la pamant Ma simt coplesita
ADVERTISEMENT

Laura Cosoi, la fel ca și alți actori, are de suferit cumplit din cauza restricțiilor pandemiei, dar, explică ea, nu doar acestea au reușit să o pună la pământ, ci și dramele care au loc în jurul ei, zi de zi.

Laura Cosoi, îngenuncheată de pandemia de coronavirus

Laura Cosoi a vorbit despre sentimentele pe care le încearcă pe contul ei de socializare, postările ei din ultimele zece zile anunțând că vedeta suferă cumplit din cauza pandemiei de coronavirus.

ADVERTISEMENT

”În perioada asta sunt tare anxioasă. Pur și simplu, în jurul meu sunt mulți oameni bolnavi, chinuiți, încercați. Oricât de optimistă sunt mă simt copleșită de vremurile în care trăim. Am încercat să îmi rezum viața la strictul necesar. Îmi cântăresc foarte bine programul în așa fel încât să nu ies din casă decât dacă este musai, amân filmări și interviuri, încerc să mă descurc cum pot cu resursele proprii”, spune Laura Cosoi.

Mai mult decât atât, a explicat actrița, fiecare gest al celor din jur îi provoacă frică, chiar dacă știe că ar fi nevoie să depășească aceste sentimente cărora, recunoaște Laura Cosoi, le-a căzut victimă.

ADVERTISEMENT

”Și totuși ce perioada tulbure… Dacă vorbesc cu cineva la telefon și tușește mă alarmez, dacă strănută cineva în preajma mea îmi țin respirația, dacă își da jos masca să își șteargă nasul mă dau în spate doi metri. Și totuși frică nu este bună. Ar fi bine să mă împac cu împrejurul meu, să meditez, să alerg, să ascult muzică, să mă bucur de copii și de natură mai mult că niciodată”, spune Laura Cosoi pe conturile sale de socializare.

Laura Cosoi duce dorul vremurilor în care nu erau restricții

În altă ordine de idei, în postarea făcută de frumoasa actriță, Laura Cosoi recunoaște că duce dorul momentelor în care pandemia de coronavirus nu făcea ravagii în România.

ADVERTISEMENT

”Va trece, știu! Doar că mi se pare că nu suntem mai bine că anul trecut, ba mai rău. Și totuși a trecut un an… Aș vrea să ne reluăm viețile fără griji, să pot lua oamenii dragi în brațe și să nu mă mai uit la filme întrebându-mă de ce nu poartă măști! Va fi bine, dar prețul plătit nu este unul mic. Mă gândesc la toți cei care sunt încercați în această perioada și le sunt alături! Mie îmi este dor de tată. Foarte dor”, a mai spus Laura Cosoi.

De altfel, recunoștea cu câteva zile mai devreme Laura Cosoi, problemele generate de pandemie i-au cam dat viața peste cap.

ADVERTISEMENT

”Sunt acasă, înconjurată de hărții, cu telefonul la ureche și laptop-ul în brațe. Încerc să organizez filmările pentru lung metraj, orarul repetițiilor, campaniile în care sunt implicată și multe altele…Nu pot însă să nu mă gândesc la zilele în care trăim, la această realitate dură care ne face să ne gândim mai mult ca oricând la siguranță. Și mă strânge inima”, preciza Laura Cosoi.

Laura Cosoi se iubește de peste nouă ani cu un om de afaceri

Laura Cosoi și Cosmin Curticăpean se iubesc de peste nouă ani, cei doi fiind părinți a două fetițe, Rita și Vera. Iar Laura Cosoi, de fiecare dată când are ocazia, vorbește despre fericirea pe care o resimte în sânul familiei sale, ea povestind adeseori și cum își răsfață fiicele și soțul.

”Mă gândeam să fac paste pentru fete, dar până la urmă m-am răzgândit – gătesc o ciorbă de verdețuri dreasă cu ouă de prepeliță și iaurt care e bună și pentru copii și pentru adulți. În plus, e de sezon și ne aduce în farfurie toată abundență de verdețuri de care avem nevoie: ștevie, lobodă, salată și ceapă verde”, spunea, de curând, Laura Cosoi.

Mai mult, din postările pe care le face actrița, principala ei preocupare acum este educarea celor două fiice pe care le are alături de soțul ei, Cosmin Curticăpean, încercând să le insufle micuțelor tot ce trebuie să știe despre responsabilitate și buna creștere.

ADVERTISEMENT
Tags: