Life

Laura Cosoi i-a tăiat moțul fiicei sale. Ce a ales micuța Vera de pe tavă

Laura Cosoi i-a tăiat moțul fiicei sale, care a împlinit un an săptămâna trecută. Iată ce a ales micuța Vera de pe tavă.
21.08.2021 | 17:18
Laura Cosoi ia taiat motul fiicei sale Ce a ales micuta Vera de pe tava
ADVERTISEMENT

Laura Cosoi a organizat o petrecere pentru fiica ei cea mică, Vera, care a împlinit recent un an. Părinții au sărbătorit cu această ocazie și au dat o petrecere de tăiere a moțului, așa cum prevede tradiția.

Frumoasa blondină le-a povestit și fanilor din mediul online despre acest eveniment de familie. Vedeta ține tot timpul legătura cu urmăritorii ei prin intermediul blogului sau prin postări pe rețelele sociale.

ADVERTISEMENT

Laura Cosoi i-a tăiat moțul fiicei sale. Ce a ales micuța Vera de pe tavă

Laura Cosoi a organizat o petrecere pentru Vera, fiica ei cea mică. Aceasta a împlinit recent un an, iar părinții au sărbătorit evenimentul printr-o petrecere de tăiere a moțului.

Petrecerea a fost una restrânsă, fiind invitați doar membrii familiei și apropiații. Vedeta a postat fotografii de la petrecere pe blogul ei personal.

ADVERTISEMENT

Laura Cosoi le-a povestit internauților cum a decurs evenimentul, care a fost foarte emoționant pentru toată lumea. Petrecerea s-a desfășurat timp de trei zile și trei nopți și s-a adunat toată familia, din Ardeal și Moldova.

Blondina a subliniat faptul că timpul trece foarte repede și a avut grijă să creeze o amintire frumoasă cu ocazia aniversării de un an a fiicei ei. 

ADVERTISEMENT

„Trebuie să valorificăm la maximum fiecare clipă, pentru că e ca și cum clipești de câteva ori din pleoape și a mai trecut 1 an.

Dar prima aniversare a Verei știu sigur că va rezista peste timp ca una dintre cele mai fericite amintiri.

ADVERTISEMENT

O petrecere ca-n povești de 3 zile și 3 nopți cu familia extinsă, adunați cu toții din Ardeal și Moldova s-o sărbătorească pe Vera Maria, fiica noastră venită pe lume în zi de sărbătoare.

Aniversarea Verei a căzut duminică, așa că prima parte a zilei am început-o cu rugăciune, la biserica, apoi am pregătit petrecerea împreună cu familia.

Ne era dor de o sărbătoare că altădată, cu mese întinse sub prun, noi toți împreună, curtea decorată cu atenție la detalii, râsete de copii, surprize și muzică bună”, a scris Laura Cosoi pe blogul ei.

Micuța Vera a surprins pe toată lumea atunci când a ales obiectele de pe tavă. Aceasta a pus mâna pe un stilou și pe o statuetă cu Fecioara Maria, conform declarațiilor Laurei Cosoi.

Vedeta a dezvăluit că și ea a ales un stilou atunci când a împlinit un an. Rita, fiica ei cea mare, a ales aceași obiect de scris. Blondina este de părere că fiicele ei vor fi pasionate de scris, exact ca ea.

ADVERTISEMENT
Tags: