Life

Laura Cosoi, mesaj neașteptat pentru Smiley și Gina Pistol. Ce le-a transmis actrița viitorilor părinți

19.02.2021 | 18:49
Laura Cosoi mesaj neasteptat pentru Smiley si Gina Pistol Ce lea transmis actrita viitorilor parinti
Laura Cosoi, mesaj neașteptat pentru Smiley și Gina Pistol. Ce le-a transmis actrița viitorilor părinți. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Laura Cosoi le-a transmis un mesaj neașteptat lui Smiley și Ginei Pistol, care urmează să devină părinți la începutul lunii martie. Cântărețul a avut o relație cu fosta actriță din serialul „La Bloc”, încheiată acum nouă ani. 

Smiley și Laura Cosoi au trăit o frumoasă poveste de dragoste mai bine de cinci ani. Însă totul s-a întâmplat cu un motiv, pentru că amândoi și-au găsit jumătatea și au relații fericite alături de partenerii lor.

ADVERTISEMENT

Relația lor nu a fost niciodată marcată de scandaluri de orice fel și nici despărțirea și nu au fost afectați de anumite speculații care să-i pună într-o lumină proastă.

Laura Cosoi, mesaj neașteptat pentru Smiley și Gina Pistol

Laura Cosoi a oferit un interviu despre viața și căsnicia ei, însă a primit și întrebări legate de fostul ei partener, Smiley, cu care a avut o relație timp de cinci ani și care s-a încheiat amiabil în anul 2012.

ADVERTISEMENT

Cei doi au rămas în relații bune și frumoasa blondină chiar l-a felicitat pe fostul component al trupei „Simplu” pentru faptul că urmează să devină tătic. Mai mult, Laura Cosoi a spus că Smiley este un om bun și merită un asemenea miracol în viața lui.

„Da, l-am felicitat. Am rămas în relații bune și mă bucur pentru ei amândoi. Mi se pare că asta e împlinirea supremă și sunt convinsă că și pentru el, căci merită, e un om foarte bun”, a declarat actrița pentru OK! Magazine.

ADVERTISEMENT

La vremea respectivă, Smiley și Laura Cosoi erau foarte apreciați în calitate de cuplu, așa că despărțirea a adus tristețe și suferință pentru multe persoane. Presa nu a avut o influență negativă, din moment ce ei au avut o relație sinceră, fără secrete sau o a treia persoană implicată.

„Noi am fost atunci foarte iubiţi ca pereche, oamenii plângeau când ne-am despărţit. N-am avut probleme că presa ne-a surprins într-o ipostază greşită sau că au scris ceva urât despre noi, că nu aveau ce. Nu aveam secrete sau un trecut încărcat. Nu ne-am înşelat. Deci nu pot spune că ne-a dăunat în vreun fel.”, a mai spus Laura Cosoi, potrivit sursei menționate anterior.

ADVERTISEMENT

Laura Cosoi a trecut printr-o dramă cumplită

Recent, Laura Cosoi și-a pierdut tatăl din cauza infectării cu coronavirus. Actrița a fost devastată de situație și încă încearcă să depășească acest moment dificil din viața ei.

Matei Cosoi, fost baschetbalist, antrenor de baschet și profesor de sport, era internat la Institutul de Boli Infecțioase Matei Balș din București atunci când s-a stins din viață. Blondina era foarte apropiată de părintele ei și avea numai cuvinte de laudă pentru el, așa că dispariția lui mult prea rapidă i-a pus capac.

„Tata era la Iaşi, el avea diabet, dar nu era o situaţie gravă, era un om activ, n-a fost niciodată în spital. Şi când am aflat că i se confirmase faptul că are Covid, chiar părea asimptomatic. Apoi i s-a degradat starea şi scăpam totul printre degete, îl sunam şi îmi spunea că nu poate respira bine, fratele meu zicea că e din cauza măştii.

A ajuns la spital la Iaşi, apoi l-am transferat la Matei Balş, la Bucureşti, pentru că prezenta riscuri. Inițial părea căe stabil, apoi a făcut stop cardiac şi a fost intubat pentru patru zile. Apoi l-am pierdut.

A fost foarte greu şi chiar şi acum nu-mi vine să vorbesc despre el la trecut, a fost un episod cumplit, un amalgam de sentimente, nopţi nedormite, dimineţi de anxietate. Este o luptă pe care o duci singur şi familia suferă în jurul tău”, a povestit Laura Cosoi pentru sursa citată mai sus.

ADVERTISEMENT