Life

Laura Cosoi, o nouă poză cu burtica de gravidă. Cum au reacționat fanii actriței

Laura Cosoi este în culmea fericirii de când a aflat că este însărcinată a treia oară, dovadă imaginile pe care le distribuie. Internauții nu au trecut cu vederea pozele cu actrița.
29.03.2022 | 12:18
Laura Cosoi o noua poza cu burtica de gravida Cum au reactionat fanii actritei
Laura Cosoi, o altă imagine cu burtica de gravidă. Ce mesaje au lăsat internauții. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Bloggerița și autoarea unor cărți culinare a postat recent o nouă poză cu burtica de gravidă. Fosta iubită a lui Smiley a renunțat la câteva obiecte vestimentare, pozându-se în toată splendoarea la 7 luni de sarcină.

Laura Cosoi, o altă imagine cu burtica de gravidă. Ce mesaje au lăsat internauții

Laura Cosoi nu se sfiește să le arate internauților cum decurge cea de-a treia sarcină. Vedeta distribuie mereu poze cu burtica, însă ultima nu a fost tocmai pe placul fanilor, care i-au lăsat și câteva mesaje mai dure.

ADVERTISEMENT

„Înflorind”, este mesajul care însoțește imaginea publicată de blondină pe contul de Instagram. Poza o arată acoperită cu un voal alb și cu o cală în dreptul burticii de gravidă, care crește pe zi ce trece tot mai mult.

Frumoasa actriță este însărcinată în 7 luni, unii oameni susținând că a oferit o fotografie mult prea intimă și că nu ar fi trebuit să fie făcută publică. „Grețoasă” sau „Prea intimă de postat”, sunt două dintre comentariile lăsate de internauți pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

Din fericire, au fost foarte multe persoane care s-au bucurat de minunea care crește în pântecele actriței. Fanii i-au urat „sarcină ușoară”, precizând că de-abia așteaptă să afle ce nume va purta bebelușul care este tot fetiță.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by lauracosoi (@lauracosoi)

Laura Cosoi, mamă de trei fetițe. Ce nume va purta al treilea copil

Laura Cosoi are copii doi, Rita și Vera, de care este tare mândră. Numele sunt unele speciale și este de așteptat ca și pentru al treilea copil să fie la fel, unele persoane având impresia că floarea este un semn în acest sens.

ADVERTISEMENT

Carla sau Kala sunt două dintre prenumele la care s-au gândit internauții. Frumoasa blondină și partenerul ei de viață sunt împreună de 10 ani, povestea lor de dragoste fiind încununată de nașterea copiilor.

„Mi se pare idilic, de poveste, să avem 3 fetițe și totul pare că se întâmplă cu un sens. Parcă acum înțelegem mai bine rostul vieții noastre, ne simțim mai împliniți. Copiii sunt cea mai mare încununare a iubirii dintre noi”, a scris vedeta pe blogul personal.

ADVERTISEMENT