Life

Laura Cosoi, pregătiri intense pentru botezul fetiței sale: ”O să fie ceva în natură, cu familia”

22.09.2020 | 14:25
Laura Cosoi pregatiri intense pentru botezul fetitei sale O sa fie ceva in natura cu familia
ADVERTISEMENT

În urmă cu o lună, chiar de Sfânta Maria, Laura Cosoi a devenit mamă pentru a doua oară, iar acum se pregătește pentru botezul acesteia. Laura Cosoi și cel care i-a devenit soț în anul 2015, Cosmin Curticăpean, mai au o fetiță, pe nume Rita, în vârstă de 2 ani.

Fosta protagonistă a sitcom-ului „La bloc” a oferit mai multe detalii în privința botezului micuței într-un interviu acordat în cadrul emisiunii ,,Vorbește lumea”, unde a dat de înțeles și faptul că și-ar dori să mai aibă un copil.

ADVERTISEMENT

Se pare că frumoasa blondă și soțul ei nu doresc să apeleze la ajutorul nimănui în privința pregătirilor pentru botez, singurii care se vor implica fiind chiar ea și partenerul ei de viață.

Laura Cosoi și Cosmin Curticăpean se pregătesc pentru botezul fetiței lor

Laura Cosoi se poate declara o mămică fericită și împlinită, având foarte mult sprijin din partea soțului ei, în creșterea celor două fetițe. Aceasta a afirmat că refuză să ceară ajutorul celor din jur, ea și tatăl fetițelor descurcându-se de minune cu treburile casnice.

ADVERTISEMENT

Cei doi fac față cu brio provocărilor vieții de familie, iar vedeta a dat de înțeles că ar fi pregătită și pentru un al treilea copil, mai ales că pare că și-a revenit deja la forma fizică inițială.

„Când o să am spectacol o să stea Cosmin cu fetele. Nu avem pe altcineva, nu avem ajutoare. Am zis că ne adaptăm în funcție de cum o să simțim. Nu facem nicio mișcare bruscă înainte și deocamdată e foarte bine. Nu știm cum o să fie mai târziu, vom vedea. Probabil mai târziu o să meargă Vera la creșă și mai facem loc pentru al treilea” a mărturisit proaspăta mămică.

ADVERTISEMENT

Laura Cosoi este, la rândul ei, o personalitate activă în mediul online și dezbate diverse subiecte cu urmăritorii ei, pe care îi ține la curent cu viața ei personală. Aceasta postează adesea fotografii cu fetițele ei, publicul fiind fermecat de frumusețea acestora, semn că micuțele au moștenit frumusețea mamei.

Actrița nu își face mari griji în privința botezeului Verei, fiind entuziasmată cu gândul la frumosul eveniment. Aceasta a mărturisit că singurii care se vor implica în organizare vor fi ea și soțul ei. Nu este o noutate faptul că cei doi sunt îndrăgostiți de natură și vor opta pentru o festivitate simplă, într-un cadru familial.

ADVERTISEMENT

„Ne pregătim de botez. Vom pleca din București, în sfârșit, o ieșire. Vom merge în Maramureș. Abia așteptăm! Săptămâna viitoare ne pornim. O să fie ceva în natură, foarte restrâns, cu familia”, a spus Laura Cosoi.

 

 

ADVERTISEMENT
Tags: