Life

Laura Cosoi, prima vacanță alături de fiicele sale. Actrița a luat-o și pe micuța Lara

Laura Cosoi bifează prima vacanță în formulă de cinci, la numai o lună de când a devenit mamă pentru a treia oară. Unde a plecat frumoasa blondină cu familia.
24.07.2022 | 22:09
Laura Cosoi prima vacanta alaturi de fiicele sale Actrita a luato si pe micuta Lara
Laura Cosoi, prima vacanță în formulă de cinci. Unde a plecat actrița. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Îndrăgita actriță a plecat într-un sejur alături de fiicele sale și partenerul de viață, Cosmin Curticăpean. Vedeta a luat-o și pe micuța Lara, care a împlinit o lună în urmă cu numai câteva zile, în data de 21 iulie 2022.

Laura Cosoi, prima vacanță în formulă de cinci. Unde a plecat actrița

Laura Cosoi le-a dezvăluit fanilor din mediul virtual că și-a făcut curaj să plece în vacanță. Fosta iubită a lui Smiley a ales o destinație turistică mai aproape de casă, dar tot a făcut câteva ore bune până în stațiune.

ADVERTISEMENT

Actrița a plecat împreună cu întreaga familie în Bulgaria, fiind prima oară când pleacă în vacanță la vecini. În plus, este primul concediu în care merge fiica sa cea mică, Lara, venită pe lume în urmă cu doar o lună.

„Suntem în drum spre Bulgaria cu mașina. Trebuia să ajungem în 4 ore, dar sunt deja 5 ore și ceva de când suntem pe drum”, a scris frumoasa blondină pe contul de Instagram, unde a lăsat o imagine din trafic.

ADVERTISEMENT

„Am ajuns pe litoralul bulgăresc. Este pentru prima oară! Să vedem ce ne oferă”, a mai punctat Laura Cosoi pe social media, legat de o poză cu micuța Lara, pe umăr.

Ulterior, vedeta din serialul La Bloc a distribuit o fotografie din camera de hotel, unde a fost așteptată de o sticlă de șampanie și fructe proaspete pentru copiii săi.

ADVERTISEMENT

În plus, din locație nu avea cum să lipsească un pătuț pentru fiica cea mică cu care actrița a venit de acasă. Așadar, bagajele artistei nu a fost deloc puține în această vacanță din Bulgaria.

„Am adus acest pătuț pe care-l folosim în deplasare”, a mai declarat Laura Cosoi într-o filmare de pe Instagram.

ADVERTISEMENT
Laura Cosoi, vacanță Bulgaria
Laura Cosoi, vacanță în Bulgaria cu familia. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Laura Cosoi, vacanță pe litoralul bulgăresc

Laura Cosoi a dezvăluit că este pentru prima oară când ajunge pe litoralul bulgăresc, unde fiicele sale cele mari par să se simtă în largul lor.

Micuțele, Rita și Vera, au fost fotografiate la piscina hotelului unde au fost cazate cu familia. Fetele par să fi găsit ceva pe marginea bazinului.

ADVERTISEMENT