Life

Laura Cosoi, fotografie specială cu burtica de gravidă. Cum a apărut alături de cele două fete

Laura Cosoi este însărcinată pentru a treia oară. Frumoasa actriță le-a arătat internauților cât de mult a evoluat sarcina care a trecut deja de jumătate.
06.02.2022 | 20:29
Laura Cosoi fotografie speciala cu burtica de gravida Cum a aparut alaturi de cele doua fete
ADVERTISEMENT

Actrița a distribuit o fotografie specială cu burtica de gravidă, după ce a dezvăluit că urmează să devină mamă pentru a treia oară. Vedeta a apărut alături de cele două fete.

Frumoasa blondină trăiește una dintre cele mai frumoase perioade ale vieții sale, mărturisind că și-a dorit enorm să-și mărească familia, deși are doi copii: Rita și Vera.

ADVERTISEMENT

Laura Cosoi a vrut mereu să aibă o familie numeroasă, iar acum dorința i s-a îndeplinit, dovadă imaginea de senzație distribuită în social media.

Laura Cosoi, imagine inedită cu burtica de gravidă și cele două fete. Cum s-a fotografiat actrița

Laura Cosoi apare alături de cele două fete pe o plajă, la apus de soare. Actrița a surprins o imagine emoționantă în costum de baie, cu burtica de gravidă.

ADVERTISEMENT

Rita și Vera, cele două fetițe ale vedetei și ale lui Cosmin Curticăpean, sunt adorabile în poza surprinsă alături de celebra lor mamă.

Una dintre micuțe sărută burtica vedetei, în timp ce a doua fetiță privește cu mare bucurie spre aceasta. Imaginea a ajuns imediat la sufletele internauților.

ADVERTISEMENT

Fotografia a primit mii de aprecieri într-un timp foarte scurt și numeroase comentarii, foarte mulți oameni apreciind curajul blondinei de a rămâne însărcinată a treia oară.

„Divin”, „Ești o mămică curajoasă”, „Vai ce frumos”, „Sarcină ușoară”, „Sănătate și îmbrățișări”, „Felicitări”, sunt doar o parte din mesajele lăsate de fani pe pagina de Facebook.

ADVERTISEMENT

 

View this post on Instagram

 

A post shared by lauracosoi (@lauracosoi)

Laura Cosoi a visat dintotdeauna la o familie numeroasă

Fosta iubită a lui Smiley trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de partenerul ei de viață, cu care are o familie superbă. Cei doi au vrut mereu să aducă pe lume mai mulți copii, în curând urmând să devină părinți a treia oară.

Vedeta este însărcinată în câteva luni, tot cu o fetiță. Actrița va naște cel mai probabil la începutul verii acesteia, undeva în luna iunie.

„Cel mai mult îmi place să fiu cu ei! Mi-am imaginat, alături de Cosmin, o familie mare, unită, cu scaune multe aşezate în jurul mesei de Crăciun, cu copiii care să ne colinde, să se alerge in jurul bradului, să mă ajute la făcut prăjituri, o viaţă în care iubirea să ne acopere!

În acest moment braţele noastre devin şi mai încăpătoare, sufletul şi mai plin, emoţiile şi mai copleşitoare, căci în lumea asta a noastră mai aşteptăm o fetiţă, o surioară pentru Rita şi Vera.

Ce dar minunat este viaţa, câtă bogăţie pot aduce copiii, ce sentiment înălţător de recunoştinţă ne încearcă ori de câte ori le privim, cât de mare şi de bun este Dumnezeu cu noi”, a anunțat Laura Cosoi în urmă cu ceva vreme pe social media, scrie okmagazine.ro.

ADVERTISEMENT