Life

Laura Cosoi și-a etalat burtica de gravidă! Fabulos cum arată vedeta TV în ultimul trimestru de sarcină

02.07.2020 | 09:09
Laura Cosoi sia etalat burtica de gravida Fabulos cum arata vedeta TV in ultimul trimestru de sarcina
ADVERTISEMENT

Laura Cosoi a publicat o serie de imagini în care apare cu burtica de gravidă la vedere.

Vedeta TV și-a anunțat fanii și în legătură cu starea ei de sănătate, dar și cum se mai simte bebelușul, mai ales că a intrat în cel de-al treilea trimestru de sarcină.

Actrița se află într-o formă de zile mari și nu s-a îngrășat foarte mult până acum, singura diferență în silueta ei o face burtica de gravidă, în rest, arată la fel.

ADVERTISEMENT

Laura Cosoi, o gravidă frumoasă

Vedeta TV așteaptă cu nerăbdare momentul în care va deveni mamă și scrie des pe blog despre experiența cu cea de-a doua sarcină. Blonda se simte o norocoasă, căci bebelușul este sănătos, iar ea se află într-o stare generală bună.

Peste 3 luni, Laura Cosoi urmează să devină mamă pentru a doua oară. Ea mai are o fetiță, pe Rita, iar acum va aduce pe lume tot o fetiță al cărui nume încă nu l-a dezvăluit.

ADVERTISEMENT

 

View this post on Instagram

 

Azi mi-am facut analizele dedicate celui de-l treilea trimestru de sarcina si am vazut puiul de om care se dezvolta atat de frumos…Sunt tare norocoasa!!!! ☺️ Am sa scriu despre setul de analize si mai ales despre cum a decurs al treilea trimestru de sarcina intr-un articol pe blog, dar pana una alta las in bio un link care duce la o serie de video-uri care urmareste evolutia sarcinii saptamana cu saptamana. Pe mine m-a ajutat mult chiar daca ma aflu la a doua experienta 🤰🏼 @femme_boutique_medical @dorina_c @ioana_dragan_dorobantu #thankyou #photography @alexgalmeanu #pregnancy #8monthspregnant #babygirl #happy #blessed #babysister

A post shared by lauracosoi (@lauracosoi) on

” Azi mi-am făcut analizele dedicate celui de-l treilea trimestru de sarcina și am văzut puiul de om care se dezvolta atât de frumos. Sunt tare norocoasa!!!!  Am scriu despre setul de analize și mai ales despre cum a decurs al treilea trimestru de sarcina într-un articol pe blog, dar până una alta las în bio un link care duce la o serie de video-uri care urmărește evoluția sarcinii săptămână cu săptămână. Pe mine m-a ajutat mult chiar dacă aflu la a doua experiență.”, a scris actrița pe rețeaua de socializare.

Relație de 8 ani cu tatăl copiilor ei

Laura Cosoi este căsătorită de 5 ani cu Cosmin Curticăpean, cel care i-a devenit soț după 3 ani de iubire. Ei au devenit un cuplu în 2012, după ce actrița s-a despărțit de Smiley, alături de care a fost 5 ani.

ADVERTISEMENT
Tags: