Life

Laura Cosoi și Cosmin Curticăpean aniversează 10 de ani de relație: ”Ești iubirea mea toată”. Foto

Laura Cosoi și Cosmin Curticăpean împlinesc 10 ani de când sunt un cuplu. Frumoasa blondină i-a făcut partenerului de viață o declarație emoționantă pe rețelele de socializare.
26.05.2022 | 11:31
Laura Cosoi, momente de bucurie. Actrița aniversează 10 ani de relație cu Cosmin Curticăpean. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Renumita actriță aniversează 10 ani de când se iubește cu bărbatul care a făcut-o mamă de două ori și urmează vara asta să aducă pe lume încă o fetiță. Vedeta a publicat mai multe fotografii cu această ocazie specială.

Laura Cosoi, momente de bucurie. Actrița aniversează 10 ani de relație cu Cosmin Curticăpean

Laura Cosoi și Cosmin Curticăpean trăiesc o frumoasă poveste de dragoste și formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz-ul românesc. Sunt împreună de 10 ani și sunt părinții a două fete, Rita și Vera.

ADVERTISEMENT

Blondina este împlinită și fericită în plan personal, dovadă mesajul emoționant transmis pentru partenerul de viață. Vedeta iubește și este iubită de soțul ei alături de care are familia pe care și-a dorit-o dintotdeauna.

„Au trecut 10 ani, cei mai frumoși, fericiți și plini de însemnătate ani din viața mea. Îți mulțumesc, Cosmin, pentru dragostea nemărginită. Ești iubirea mea toată”, a scris artista pe blogul personal.

ADVERTISEMENT

Laura Cosoi, detalii despre întâlnirea cu soțul ei

Laura Cosoi povestea în urmă cu ceva timp cum i-a ieșit în cale Cosmin Curticăpean. Cei doi s-au văzut pentru prima oară într-un restaurant, unde nu și-au vorbit. Ulterior, drumurile lor s-au întâlnit la munte.

Prietenii sunt cei care le-au făcut legătura, fosta iubită a lui Smiley păstrând în telefon și în momentul de față prima poză împreună. Povestea lor de dragoste este una savuroasă, ascunsă de ochii presei o perioadă bună.

ADVERTISEMENT

„La începutul relației noastre, când presa nu știa și stătea pe la ușa mea încercând să afle care este bărbatul misterios, el, ca să intre în casă, găsea tot felul de tertipuri. Se deghiza în tot felul de personaje.

Omul care livra pizza, spre exemplu, căra cutiile acelea și aducea flori și prăjituri. Altă dată, căra alte cutii, cu tot felul de chestii, ca să nu atragă atenția.

ADVERTISEMENT

Mi se părea absolut savuros cum trecea pe la nasul paparazzilor și ei nu-și puteau imagina că el ar fi”, a dezvăluit Laura Cosoi în urmă cu ceva vreme pentru unica.ro.

ADVERTISEMENT