Life

Laura Dincă, dezvăluiri exclusive despre despărțirea de Cristian Boureanu: ”Nu mai există cale de împăcare, chiar dacă el vrea”

Una dintre cele mai frumoase femei din România, Laura Dincă, s-a despărțit de politicianul Cristian Boureanu și, în exclusivitate pentru FANATIK, a vorbit despre ce s-a întâmplat la capătul unei relații de șapte ani.
30.08.2021 | 14:17
Laura Dinca dezvaluiri exclusive despre despartirea de Cristian Boureanu Nu mai exista cale de impacare chiar daca el vrea
Laura Dinca si Cristian Boureanu s-au despartit! Modelul a vorbit, in exlcusivitate pentru FANATIK, despre ce s-a intamplat intre ei Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Laura Dincă și Cristian Boureanu se iubeau de mai bine de șapte ani, dar, așa cum ne-a recunoscut frumoasa, relația lor a ajuns la final, chiar dacă despărțirea dintre cei doi nu a fost una în care scandalul să fie la el acasă.

Laura Dincă vorbește despre despărțirea de Cristian Boureanu

Laura Dincă, în exclusivitate pentru FANATIK, a dezvăluit împrejurările în care s-a despărțit de Cristian Boureanu, explicând, totodată, că relația lor a ajuns la sfârșit fără ca cineva să fi intervenit între ei.

ADVERTISEMENT

”Ne-am despărțit pentru că, sincer, ne certam tot timpul în ultima vreme. Nu ne mai înțelegeam deloc. Nu, nu a fost vorba de altcineva în viața vreunuia dintre noi, dar nu mai puteam sta împreună. Oricum, am rămas în relații foarte bune, vorbim zilnic, ne și vedem uneori”, ne-a dezvăluit Laura Dincă, în exclusivitate.

Mai mult chiar, recunoaște frumoasa Laura, între ea și Cristian Boureanu încă există sentimente puternice, în ciuda faptului că nu mai sunt împreună și că, așa cum spune ea, este aproape imposibil să se mai împace.

ADVERTISEMENT

”Nu am nimic să îi reproșez. Probabil ne certam din cauza stresului din ultima perioadă. Nu, nu mai există cale de împăcare. Dar, oricum, eu îl iubesc, este un om deosebit. Vorbim zilnic, ne și vedem, dar asta nu înseamnă că vom mai fi împreună”, a mai spus Laura Dincă pentru FANATIK.

Laura Dincă, ”partaj” cu Cristian Boureanu

După șapte ani de relație, Laura Dincă și Cristian Boureanu ajunseseră, practic, ca o familie, iar la despărțire cei doi au făcut un adevărat partaj. Iar Laura nu a ieșit deloc în dezavantaj…

ADVERTISEMENT

”Am luat eu cei trei copii ai noștri. Cățeii, da! (râde, n. red.) Acum sunt la Cristian, nu îi mai văzuse de o lună, i-am lăsat să se bucure și ei de terasă, la el. Noi ne-am despărțit acum două luni și jumătate și, atunci, am decis să rămână la mine”, ne-a dezvăluit Laura Dincă.

Mai mult, chiar dacă nu mai locuiește în imobilul de lux în care stătea alături de Cristian Boureanu, Laura Dincă nu are de ce să se plângă, mai ales că, la despărțire, fostul politician a avut grijă să îi ofere tot ce-ar fi putut avea nevoie modelul pentru a locui alături de ”copiii” lor în perfectă ordine.

ADVERTISEMENT

Conform informațiilor FANATIK, Laura Dincă acum s-a mutat din casa în care a locuit cu Cristian Boureanu, în chirie. E adevărat, ea nu va locui prea mult așa, Laura Dincă cumpărându-și, deja, un apartament în care va locui după ce acesta va fi amenajat așa cum își dorește.

Laura Dincă și Cristian Boureanu trebuiau să se căsătorească

În exclusivitate pentru FANATIK, Laura Dincă a mărturisit că, în fapt, ea și Cristian Boureanu aveau planuri mari cu privire la relația lor și că plănuiseră să își facă o familie.

”Relația noastră nu mai funcționa. Cum era să ne căsătorim în august, să facem unul, doi copii, iar apoi, în doi sau trei ani să ajungem tot aici, să ne despărțim, să rămân singură cu copiii? Acum, într-un fel, e mai bine…”, a spus, pentru FANATIK, Laura Dincă.

Dar, chiar dacă s-au despărțit, recunoaște Laura Dincă, încă colaborează profesional. ”Am avem afaceri împreună, asta nu s-a schimbat. E bine, oricum, suntem în relații bune, nu văd de ce am schimba acest aspect”, a mai spus Laura Dincă.

Laura Dincă își reia cariera de model

Chiar dacă, încă, are afaceri cu Cristian Boureanu, Laura Dincă este, pare-se, dispusă să își reia și cariera de model, mai ales că frumusețea naturală cu care a fost înzestrată îi aduce multe oferte în acest domeniu.

”Colaborez cu o agenție din Milano, dar încă nu lucrez propriu-zis. Aștept și discut despre niște contracte, dar nu este înc nimic stabilit. Dar, oricum, nu văd de ce nu aș colabora, ca model, cu anumite branduri în condiții care să fie avantajoase. Vom vedea ce se va întâmpla”, a mai spus, în exclusivitate pentru FANATIK, Laura Dincă.

Cristian Boureanu a anunțat despărțirea de Laura Dincă

În urmă cu câteva săptămâni, Cristian Boureanu anunța, laconic, că s-ar fi despărțit de frumoasa Laura Dincă. Și, cu umor, simpatica fostă iubită a politicianului a dat și explicația, folisindu=se puțin și de un umor… englezesc.

”El a anunțat că ne-am despărțit, noi oricum eram discreți pe cât se poate. Dar, probabil, a anunțat ca să nu fie prins cu vreuna. Acum, e adevărat, nu se pune încă problema, nici la mine, nici la el, nu există altcineva, dar…”, a mai dezvăluit, pentru FANATIK, Laura Dincă despre despărțirea de Cristian Boureanu.

ADVERTISEMENT
Un bărbat insista să-i explice unei jucătoare profesioniste de golf cum să lovească...
Un bărbat insista să-i explice unei jucătoare profesioniste de golf cum să lovească mingea. Ce a urmat. „Nu m-am putut abține să nu râd”
Interviul care face înconjurul lumii: a dezvăluit că tatăl său a fost un...
Interviul care face înconjurul lumii: a dezvăluit că tatăl său a fost un spion care s-a sinucis! "Nu pot să spun mai multe!"
Judecătoarea care căuta în sala de judecată un tânăr mort la 2 Mai,...
Judecătoarea care căuta în sala de judecată un tânăr mort la 2 Mai, în timp ce mesteca gumă, cercetată de Inspecția Judiciară
„M-am simțit «Regina reginelor»”. Laurette dezvăluie cum l-a cucerit pe Ion Țiriac: „Știți...
„M-am simțit «Regina reginelor»”. Laurette dezvăluie cum l-a cucerit pe Ion Țiriac: „Știți cum îi zic eu?”
Prețul uriaș cu care se vinde cea mai scumpă proprietate din lume
Prețul uriaș cu care se vinde cea mai scumpă proprietate din lume
Weekend cu temperaturi nefireşti pentru februarie. Termometrele vor indica maxime de 20 de...
Weekend cu temperaturi nefireşti pentru februarie. Termometrele vor indica maxime de 20 de grade. Zonele lovite de ploi
Marele mister din istoria Moldovei. Cine a fost Margareta, întemeietoarea dinastiei din care...
Marele mister din istoria Moldovei. Cine a fost Margareta, întemeietoarea dinastiei din care făcea parte și Ștefan cel Mare
Educatoarea de la grădinița din Popești-Leordeni a fost plasată sub control judiciar pentru...
Educatoarea de la grădinița din Popești-Leordeni a fost plasată sub control judiciar pentru 60 de zile
Ce a transmis Silvia Chifiriuc, soția lui Petre Roman, în ziua în care...
Ce a transmis Silvia Chifiriuc, soția lui Petre Roman, în ziua în care Mioara a decedat: ”Numai așa vine binele și fuge răul”
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor!...
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor! Imaginile au ajuns virale: „Nu cred că e ceva rușinos...”
Avertisment fără precedent de la ANM. Am putea avea COD ROŞU de iarnă...
Avertisment fără precedent de la ANM. Am putea avea COD ROŞU de iarnă în aprilie
Un bărbat a cerut ajutorul la 112, fiind într-o maşină care circula în...
Un bărbat a cerut ajutorul la 112, fiind într-o maşină care circula în sectorul 6: „Aș vrea să comand o pizza!” „Vreţi să ne spuneţi că sunteţi în pericol?”
Catinca Roman, primele declarații după moartea Mioarei! „O aștept pe Oana să vină!”...
Catinca Roman, primele declarații după moartea Mioarei! „O aștept pe Oana să vină!” Fiica lui Petre Roman a luat primul avion spre casă