Life

Laura Dincă, fotomodelul perfect?! Fosta lui Boureanu e senzualitatea întruchipată! Galerie foto

Laura Dincă este una dintre cele mai cunoscute (foste) iubite de politician din România, fotomodelul cu forme perfecte fiind partenera de viață a lui Cristian Boureanu timp de aproape șapte ani.
03.09.2021 | 17:03
Laura Dincă pozează, fără inhibiții, în costume de baie minuscule sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Laura Dincă a ajuns celebră în showbiz în momentul în care a apărut în emisiunea Supermodels by Cătălin Botezatu de la Kanal D, acum mai bine de șase ani, la începutul relației cu fostul politician Cristian Boureanu.

Laura Dincă, carieră (și) de fotomodel

Înaltă, cu ochi albaștri superbi, cu un corp de fotomodel, Laura Dincă, fosta logodnica lui Boureanu, ajunsă la 25 de ani, atrage imediat atenția tuturor bărbaților din jurul ei. Și, probabil, și femeilor…

ADVERTISEMENT

”Colaborez cu o agenție din Milano, dar încă nu lucrez propriu-zis. Aștept și discut despre niște contracte, dar nu este încă nimic stabilit. Dar, oricum, nu văd de ce nu aș colabora, ca model, cu anumite branduri în condiții care să fie avantajoase. Vom vedea ce se va întâmpla”, a spus, în exclusivitate pentru FANATIK, Laura Dincă.

Cu toate acestea, chiar dacă, acum, după despărțirea de Cristian Botezatu, nu s-a ”aruncat” să accepte contracte de fotomodel, de-a lungul timpului, Laura Dincă a apărut pe coperțile revistelor dedicate modei, iar pictorialele făcute pentru diverse branduri au transformat-o într-un model extrem de apreciat.

ADVERTISEMENT

Și, să fim sinceri, nici nu este de mirare, Laura Dincă fiind una dintre puținele modele de la noi care, până acum, nu au apelat la serviciile medicinei estetice, ea fiind înzestrată de la mama-natură cu forme pentru care alte femei ar face crimă, bustul ei impresionant fiind, probabil imposibil de trecut cu vederea.

Laura Dincă a înlocuit-o pe Valentina Pelinel. Și a ”plătit”

În 2014, Cristian Boureanu și Valentina Pelinel au divorțat, încercând să fie cât mai discreți în ciuda scandalului în care era implicat, pe atunci, și numele lui Cristi Borcea, actual soț al fostului model.

ADVERTISEMENT

Iar după despărțirea de Valentina Pelinel, Cristian Boureanu și-a (re)găsit fericirea în brațele frumoasei Laura Dincă. Iar aceasta, mânată de formele perfecte pe care le avea și pe atunci, a mers în emisiunea Supermodels by Cătălin Botezatu, sperând să impresioneze și acolo.

Și, o perioadă, chiar a făcut-o, frumusețea ei naturală și popularitatea pe care o avea în media la acea vreme asigurându-i succesul. Dar succesul a durat doar până când, în juriu, și-a făcut apariția chiar Valentina Pelinel.

ADVERTISEMENT

Care, fără să roșească, a făcut-o praf pe Laura Dincă și a eliminat-o din competiție, chiar dacă, la acea vreme, se spunea că Valentina Pelinel s-a lăsat, oarecum, influențată de relația amoroasă dintre tânărul model și fostul ei soț…

Laura Dincă și Cristian Boureanu – despărțire cu ”partaj”

”Relația noastră nu mai funcționa. Cum era să ne căsătorim în august, să facem unul, doi copii, iar apoi, în doi sau trei ani să ajungem tot aici, să ne despărțim, să rămân singură cu copiii? Acum, într-un fel, e mai bine…”, a spus, pentru FANATIK, Laura Dincă.

Și, ca în orice despărțire, după aproape șapte ani de relație, între cei doi parteneri apar lucruri care, până atunci comune, trebuie împărțite ca într-un adevărat ”partaj”.

”Am luat eu cei trei copii ai noștri. Cățeii, da! (râde, n. red.) Acum sunt la Cristian, nu îi mai văzuse de o lună, i-am lăsat să se bucure și ei de terasă, la el. Noi ne-am despărțit acum două luni și jumătate și, atunci, am decis să rămână la mine”, ne-a dezvăluit, acum câteva zile, Laura Dincă.

Și, chiar dacă s-au despărțit, Laura Dincă nu a șters imaginile pe care le are cu Cristian Boureanu pe conturile ei de socializare, acestea fiind, și acum, la mare cinste, iar pe Facebook poza cu fostul politician și logodnic, în timp ce se sărută îmbrățișați, este chiar ”fotografia de copertă”.

Ba chiar, așa cum a recunoscut chiar Laura Dincă pentru FANATIK, derulează împreună, și acum, câteva afaceri, frumoasa fostă iubită a politicianul câștigând bani serioși alături de Cristian Boureanu.

Laura Dincă, pasionată de vacanțe exotice

De-a lungul relației pe care a avut-o cu Cristian Boureanu, Laura Dincă a părut să fie pasionată de călătorii în locuri exotice și vacanțe petrecute la malul mării.

Și, am spune noi, vacanțele cu pricina erau perfecte pentru Laura Dincă, mai ales că frumoasa blondină nu e deloc inhibată în fața aparatului de fotografiat.

Și, nici nu ar avea de ce să fie, având în vedere că are forme perfecte, motiv pentru care, la plajă, la malul mării, Laura Dincă renunța la haine, își lua minusculele costume de baie din garderobă și poza în ipostaze incendiare, pline de senzualitate.

ADVERTISEMENT