Life

Laura Dincă, totul despre motivul separării de Cristian Boureanu. Ce s-a întâmplat între ei

Laura Dincă și Cristian Boureanu au pus capăt relației amoroase după 6 ani, fotomodelul dezvăluind acum de ce au ajuns în acest punct când toată lumea se aștepta să-i vadă în fața altarului.
02.08.2021 | 17:01
Laura Dinca totul despre motivul separarii de Cristian Boureanu Ce sa intamplat intre ei
ADVERTISEMENT

Vestea separării a fost confirmată de fostul politician, care nu a dorit să ofere prea multe detalii despre motivul pentru care drumul său și al iubitei s-au separat.

Tânăra de 24 de ani a făcut la rândul ei primele declarații despre despărțirea, care nu s-a produs acum, ci este una care a fost ținută secretă de ambii parteneri.

ADVERTISEMENT

Fosta iubită a lui Cristian Boureanu a pus punctul pe „i” legat de povestea amoroasă care a durat mai bine de 6 ani, Laura Dincă precizând ce nu a mers între ei.

Laura Dincă, prima declarație după despărțirea de Cristian Boureanu. Ce nu a mai mers în relația lor

Laura Dincă a subliniat faptul că despărțirea nu a venit din partea unuia dintre ei, ci a fost luată de comun acord pentru că „nu se mai putea”.

ADVERTISEMENT

Se pare că diferența de vârstă de 14 ani și-a spus cuvântul în cele din urmă, dar și faptul că fotomodelul nu-și mai dorește în momentul de față să fie persoană publică.

„Sunt bine. Nu mai vreau să dau nicio declarație. V-am surprins pe toți cu această separare, asta este, se mai întâmplă. Sunt super ok.

ADVERTISEMENT

Lucrul acesta este de ceva timp, noi nu ne-am despărțit ieri sau acum două zile, ci de ceva timp. Nu mai vreau să fiu persoană publică.

Nu el m-a lăsat, nu eu l-am lăsat, amândoi am decis asta. Ne-am despărțit pentru că nu se mai putea”, a declarat Laura Dincă pentru playtech.ro.

ADVERTISEMENT

Laura Dincă și Cristian Boureanu, de la nuntă la despărțire

În plus, fosta parteneră de viață al lui Cristian Boureanu susține că este foarte bine după ce a pus capăt relației cu fostul lider PDL, deși aveau de gând să se căsătorească și să facă copii.

Fotomodelul și fostul politician s-au logodit în anul 2018, dar au tot amânat nunta din cauza problemelor pe care le are Cristian Boureanu cu legea, dar și venirea pandemiei i-a dat peste cap.

Laura Dincă și Cristian Boureanu aveau în plan să ajungă în fața altarului imediat ce lucrurile se rezolvau. Totodată, cei doi vorbeau foarte deschis și despre venirea pe lume a unui copil.

ADVERTISEMENT
Tags: