Fotbal intern

Galerie foto. Ea este femeia din spatele succesului portarului de la FCSB. Soţia lui Niţă a slăbit enorm

Florin Niţă este unul dintre cei mai importanţi jucători din lotul pregătit de Nicolae Dică, dar pe soţia goalkeeper-ului lui FCSB nu o ştie nimeni!
19.11.2017 | 18:15

Este cunoscut faptul că în spatele oricărui bărbat de succes stă o femeie puternică, iar Florin Niţă, goalkeeper-ul formaţiei FCSB, are parte de susţinerea soţiei sale încă din perioada adolescenţei. Laura este numele tinerei care a reuşit să-l cucerească pe internaţionalul român în vârstă de 30 de ani, iar aceasta i-a fost alături lui Florin Niţă la bine şi la rău. 

Cei doi s-au cunoscut în perioada când Florin Niţă nu evolua pentru FCSB şi nu era cunoscut, iar goalkeeper-ul vicecampioanei României nu a pus preţ foarte mult pe aspectul fizic. Deşi Laura are un chip angelic, tânăra în vârstă de 30 de ani a dus mereu o luptă dură cu kilogramele în plus. CLICK PE GALERIA FOTO PENTRU A VEDEA MAI MULTE IMAGINI!

Soţia lui Florin Niţă a slăbit incredibil de mult

Florin Niţă şi Laura au împreună doi copii, o fetiţă şi un băieţel, iar în urmă cu mai bine de un an, soţia portarului de la FCSB, a decis să facă tot posibilul să ajungă la o formă fizică mult ma bună. Zis şi făcut. Laura a pierdut vizibil din greutate şi a început să poarte rochiţe şi haine cât mai strâmte pentru a arăta ca a reuşit să învingă în lupta cu kilogramele în plus.

Cotat de site-urile de specialitate la 2.000.000 de euro, Florin Niţă a ajuns la FCSB în luna iulie a anului 2013 şi are un contract valabil până pe 30 iunie 2021 cu trupa finanţată de Gigi Becali. Pe parcursul carierei a mai evoluat pentru Concordia Chiajna, iar în tricoul “roş-albastru”are 112 meciuri.

2.000.000 de euro este cota lui Florin Niţă, conform transfermarkt.com