Life

Laura Giurcanu, adevărul despre experiența Survivor România. Ce s-a întâmplat, de fapt, în Republica Dominicană

Laura Giurcanu nu a stat prea mult pe gânduri când a venit vorba de experiența Survivor România. Dacă ar fi să participe din nou însă, vedeta s-ar gândi de două ori.
22.12.2022 | 20:54
Laura Giurcanu adevarul despre experienta Survivor Romania Ce sa intamplat de fapt in Republica Dominicana
Laura Giurcanu, adevărul despre experiența Survivor România. Sursă foto: Facebook / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Survivor România este unul dintre show-urile care nu doar că testează limitele concurenților, dar și condiția lor fizică. Iar fiecare dintre cei care au acceptat provocare, știu foarte bine ce au trăit acolo.

Laura Giurcanu, despre experiența Survivor România

Laura Giurcanu a fost și ea încântată de acest proiect și nu a stat prea mult pe gânduri când a primit propunerea. Dacă ar fi însă din nou pusă în aceeași situație, se pare că aceasta ar avea nevoie de timp pentru a lua o decizie.

ADVERTISEMENT

Chiar ea a dezvăluit într-un interviu acordat pentru ego.ro că experiența Survivor România a fost una extrem de dificilă.

Nu avea mâncare, nu avea conexiune cu viața, pentru că telefoanele erau interzise și de asemena, dorul de casă și-a spus cuvântul.

ADVERTISEMENT

Pe de altă parte, întoarsă acasă, Laura Giurcanu a reușit să ia totul ca o experiență benefică pentru ea.

”Dacă ar fi să dau timpul înapoi și să hotărăsc dacă să merg pentru prima oară, m-aș duce 100%. Dacă ar fi să mă duc din nou, acum, ar trebui să stau puțin să mă gândesc. Totul a fost greu.

ADVERTISEMENT

Este greu să stai fără cei dragi, fără mâncare, fără a avea vreo conexiune cu viața ta, cu care ești obișnuit. Am avut parte de experiența asta, m-am bucurat de ea la maxim, am privit-o ca pe ceva foarte pozitiv, frumos și împlinitor”, a dezvăluit vedeta, pentru ego.ro.

Laura Giurcanu nu s-ar întoarce momentan la Survivor România

Dacă ar fi vreodată să revină la Survivor România, Laura Giurcanu spune că acum este prea devreme. Influencerița susține că are nevoie de câțiva ani, având în vedere experiențele trăite.

ADVERTISEMENT

Pe de altă parte, alt proiect de televiziune nu l-ar refuza, în cazul în care ar primi vreo propunere în acest sens.

Cât despre provocările din Republica Dominicană, Laura Giurcanu spune că nu poartă ranchiună nimănui, deși au fost situații în care a ajuns să fie ironizată și nu s-a simțit tocmai confortabil.

De asemenea, ea a mai dezvăluit și că uneori își mai urmărește foștii colegi din Republica Dominicană.

”Eu sunt OK cu toată lumea, nu știu restul ce au făcut. Îi mai urmăresc, văd ce mai fac pe internet.

Eu sunt bine cu toată lumea. Nu am ranchiună, nu am nimic față de nimeni.”, a mai povestit Laura Giurcanu, pentru ego.ro.

Laura Giurcanu, sfaturi pentru viitorii concurenți de la Survivor România

Pentru cei care au acceptat deja provocarea Survivor România și se pregătesc pentru debutul competiției, Laura Giurcanu le recomandă să aibă mai multă încredere în ei.

De asemenea, vedeta le-a recomandat noilor concurenți de la Survivor România să aibă în jurul lor doar oameni în care au măcar puțină încredere, pentru a putea fi susținuți, indiferent de situație.

Un alt sfat venit din partea vedetei este legat de intuiție. Laura Giurcanu spune că aceasta este cea mai importantă la Survivor România.

ADVERTISEMENT