Life

Laura Giurcanu dezvăluie ce nu s-a văzut la Survivor România. Andreea Tonciu a răbufnit la Pro TV

Laura Giurcanu a vorbit fără ocolișuri despre tot ce s-a întâmplat la Survivor România. Faimoasa a dezvăluit cum au stat lucrurile dincolo de ce s-a văzut la televizor.
13.04.2022 | 17:30
Laura Giurcanu dezvaluie ce nu sa vazut la Survivor Romania Andreea Tonciu a rabufnit la Pro TV
Laura Giurcanu a vorbit despre colegii de la Survivor România. Foto: captură Pro TV
ADVERTISEMENT

Laura Giurcanu a fost invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță și nu s-a ferit să vorbească direct despre tot ce s-a întâmplat la Survivor România. Una din declarațiile fostei concurente a făcut-o pe Andreea Tonciu să reacționeze imediat.

Laura Giurcanu, declarații fără perdea după eliminarea de la Survivor. Foștii colegi au fost luați în vizor

După ce la aeroport a spus că a fost dezamăgită de Cătălin Zmărăndescu, Laura Giurcanu a fost invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță pentru a povesti pe îndelete despre toate cele petrecute la Survivor România. A explicat că nu a avut pretenții de la nimeni și se aștepta să nu se înțeleagă bine cu Andreea Tonciu.

ADVERTISEMENT

„Tonciu a avut mai multe apariții la tine în emisiune decât intrări pe traseu. Ce mi-a plăcut a fost că m-a citat. În momentul care noi am avut discuția aia pe insulă i-am spus că a greșit emisiunea, ceea ce a spus și ea aici la tine”, a spus Laura Giurcanu.

Tonciu: “Am avut apariții TV cât n-a avut ea like-uri”

Cătălin Măruță a glumit și a spus că Andreea Tonciu va reacționa imediat prin mesaje trimise pe numărul redacției și nu s-a înșelat.

ADVERTISEMENT

„Facem pariu că în fix 30 de secunde o să ne scrie?”, a spus soțul Andrei.

Moderatorul nu s-a înșelat, câteva minute mai târziu, fosta concurentă Survivor România i-a transmis Laurei Giurcanu un mesaj.

„Cătălin, sunt în Dubai. Am avut apariții TV cât n-a avut ea like-uri. I-a scăzut Instagramul de când a plecat la Survivor. Eu sunt om de televiziune, nu ea”, a scris Andreea Tonciu.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, blondina a fost de altă părere. Mai mult, a dezvăluit că înainte de plecarea în competiție, fosta asistentă de televiziune a sunat-o și i-a cerut sfaturi despre cum ar trebui să-și monetizeze conturile de pe rețelele de socializare. De asemenea, Andreea Tonciu i-ar fi cerut scuze Laurei pentru că a acuzat-o că are o relație cu TJ Miles înainte să fie eliminată de la Survivor.

„Andreea și-a cerut scuze de la mine aproape plângând. Era și Emil acolo. A spus că e foarte tulburată și că nu mai are liniște mentală”, a declarat Laura Giurcanu.

ADVERTISEMENT

Laura Giurcanu spune despre Cătălin Zmărăndescu că se încurcă în declarații

Și Roxana Ciuhulescu a dezamăgit-o pe Laura Giurcanu. Fosta Faimoasa susține că sportiva îi spunea când se aflau pe insulă că o admiră și că și-ar dori ca fiica ei să-i semene. După eliminare, ca și Cătălin Zmărăndescu, ea și-a schimbat opinia.

În ceea ce-l privește pe luptător, modelul spune că se încurcă în declarații. Când a plecat de pe insulă le-a transmis concurenților rămași să aibă grijă la „șerpișorii mici”, declarând ulterior că avertismentul o viza pe Laura.

„Am o chestie de adăugat pe care Cătălin poate n-a gândit-o. El a zis aia cu șerpișorii când era acolo. El s-a referit 100 la Elena. De ce s-a referit la ea nu se știe.

Elena a fost sprijin moral pentru Cătălin toată perioada. Ea nu se plângea niciodată. El se plângea foarte des, ne povestea foarte mult despre copiii lui și despre familia lui. Știu cum s-a cunoscut el cu Lizzie mai bine decât știu cum s-au cunoscut părinții mei.

In ultima săptămână, înainte să plece, Elena nu a mai petrecut atât de mult cu Cătălin. El văzând că s-a răcit o fi zis că am avut eu vreo influență. Elena doar voia să se focuseze pe altceva”, a explicat fosta concurentă Survivor România.

De ce nu a susținut-o public iubitul pe Laura Giurcanu?

O curiozitate pe care multe persoane au avut-o, a fost de ce iubitul Laurei Giurcanu nu a susținut-o public pe aceasta pe parcursul competiției. Fosta Faimoasă spune că nu ar fi ajutats-o cu nimic dacă el ar fi distribuit un mesaj pe rețelele de socializare.

„Cu ce mă ajuta pe mine din junglă faptul că el punea o postare pe Instagram? Susținerea lui mentală a existat întotdeauna. Eu știam că el are încredere”, a spus Laura.

În ciuda conflictelor existente între Faimoși, Laura Giurcanu nu și-ar fi dorit o altă echipă. În plus, a ținut să precizeze încă o dată faptul că nu a format nicio alianță.

„Mie mi-a fost foarte dragă echipa Faimoșilor. Asta a fost echipa de care am aparținut și de care sufletește o să aparțin toată viața. 

Voi v-ați uitat la emisiune cap-coadă, real? Eu nu mi-am făcut un grup ca să fiu protejată. Eu nu am fost în pericol de eliminare”, a afirmat blondina.

„Nu mă vedeam în finală”

Când vine vorba despre lucrurile pe care consideră că le-a făcut greșit, Laura Giurcanu a afirmat că ar fi trebuit să spună de la bun început care este situația dintre ea și colegii săi, că nu mai e apropiată de TJ Miles sau de Emil Rengle.

„Eu mă depărtasem de TJ și Emil. Petreceam timp singură. Eu înainte să am discuția cu Emil nu mai petreceam timp cu ei. Discuția cu Emil a început când l-am auzit pe Emil că-l bârfea pe TJ cu ceilalți colegi când ei erau frați, aia era expresia. Dimineața ei au stat împreună și seara am avut discuția aia și TJ a intervenit.

Eu nu mă vedeam în finală. Eram bună în finală, eram îndemânatic. Am plecat de acasă să-mi depășesc limitele și să trăiesc expriența. Singurul lucru pe care probabil l-am făcut greșit a fost că am lăsat lucrurile să se întâmple prea firesc. Nu pot controla eu lucrurile care apar și care se spun în emisiune”, a încheiat Laura Giurcanu.

 

ADVERTISEMENT