Life

Laura Giurcanu dezvăluie pe cine vede câștigătoarea Survivor România 2023: “E o femeie puternică”

Laura Giurcanu dezvăluie cine vrea să câștige Survivor România 2023. Este vorba despre una dintre concurentele de la Faimoși.
27.03.2023 | 19:49
Laura Giurcanu dezvaluie pe cine vede castigatoarea Survivor Romania 2023 E o femeie puternica
Laura Giurcanu spune cine crede că va fi câștigătoarea de la Survivor. Foto: Colaj Fanatik / Facebook
ADVERTISEMENT

Laura Giurcanu a spus pe cine vede ca fiind viitorul câștigător de la Survivor România. Este vorba chiar despre o concurentă pe care o vede drept una foarte puternică în această competiție.

Laura Giurcanu spune cine crede că va fi câștigătoarea de la Survivor

Laura Giurcanu a spus cine este concurenta despre care are tot ce îi trebuie pentru a primi marele premiu. Astfel, Laura Giurcanu spune că persoana care are toate șansele de a câștiga Survivor România este Carmen Grebenișan.

ADVERTISEMENT

Fosta concurentă de la Survivor a spus că are încredere în vedetă că își va seta mintea pe câștig și va putea să își ducă la bun sfârșit acest vis.

„Carmen Grebenișan (n.r va câștiga Survivor, în opinia ei). E o femeie foarte mișto, e o femeie puternică, se descurcă foarte bine și acolo, adică am toată încrederea în ea și dacă își setează mintea să câștige, cred că are toate șansele”, a spus Laura Giurcanu, pentru Cancan.

ADVERTISEMENT

Survivor România. Surprizele se țin lanț

Până la finalul competiției Survivor România mai este ceva vreme. Mai sunt în total 15 concurenți în cele două echipe din Republica Dominicană, iar doar unul dintre ei va pleca acasă cu marele premiu.

Până în acel moment, surprizele se țin lanț pentru concurenți și pentru telespectatori. În această săptămână, în cele trei ediții care vor fi disponibile, vor putea fi văzuți și patru dintre foștii concurenți.

ADVERTISEMENT

Este vorba despre săptămâna unificării, așa cum a anunțat-o Daniel Pavel încă de data trecută și care va aduce noi provocări pentru concurenți. Dar și pentru cei patru abia veniți în jungla Dominicană.

Zannidache și Alex Delea, câștigătorii ultimelor două sezoane „Survivor România“ vor fi cei care îi vor mentora pe Faimoși în edițiile viitoare.

ADVERTISEMENT

La Războinici, Daniel Pavel le-a invitat pe Elena Chiriac, care a fost finalistă anul trecut, și pe Oana Ciocan, semifinalistă în 2022.

ADVERTISEMENT