Life

Laura Giurcanu, mândră de vergeturile ei! Fotografia pentru care vedeta a primit aprecieri: „Nu știam ce e cu acele urme roșii”

Laura Giurcanu a vorbit despre imperfecțiunile corpului ei, fiind felicitată de femeile care vor să vadă și apariții ceva mai naturale ale vedetelor influente din mediul online.
01.07.2022 | 13:08
Laura Giurcanu mandra de vergeturile ei Fotografia pentru care vedeta a primit aprecieri Nu stiam ce e cu acele urme rosii
Laura Giurcanu, fotomodel. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

În timp ce multe vedete pledează pentru perfecțiune, ascunzând și micile defecte de dragul imaginii, Laura Giurcanu nu se sfiește să vorbească despre una din cele mai comune ”probleme”: vergeturile.

Laura Giurcanu nu-și ascunde vergeturile

Într-o postare făcută pe Instagram, fosta concurentă de la Survivor România le-a arătat fanilor urmele pe care le are de la 13 ani, fiind mândră de corpul ei, așa cum i l-a dat Dumnezeu.

ADVERTISEMENT

Vedeta le încurajează în acest fel pe femei să nu se rușineze cu felul în care arată, într-o lume în care obsesia pentru un corp perfect și imagine e tot mai greu de combătut.

„Voi cum vă impăcați cu fiecare parte a corpului vostru? De-a lungul timpului, am fost judecată pentru corpul meu, pentru proporțiile lui, pentru semnele lui și pentru istoria lui, însă mereu am avut în minte sămânța iubirii de sine plantată bine.

ADVERTISEMENT

Plus conștientizarea că fix acest anume corp mi-a oferit multe, bucuria că mă pot baza pe el și faptul că mă poartă în atâtea povești frumoase. Am vergeturi de la 13 ani cred.

Inițial nu știam ce e cu acele urme roșii care mi-au apărut ca peste noapte pe corp. 12 ani mai târziu înteleg perfect că acele semne nu au cum să mă oprească din a face nimic, sincer. Așa că-mi celebrez fiecare parte din mine. Toate, puse împreună, devin -eu-🦋”, a scris Laura Giurcanu pe Instagram.

ADVERTISEMENT
Laura Giurcanu, printre vedetele care pledează pentru naturalețe. Foto: Instagram

A participat în două show-uri importante

Laura Giurcanu e unul dintre cele mai urmărite fotomodele din mediul online. Înainte de cariera în modelling, blondina a practicat atletismul timp de 7 ani.

A devenit populară în urma participării în concursul Survivor România, dar nu este singurul show în care s-a făcut remarcată.

ADVERTISEMENT

Laura a fost concurentă în urmă cu ceva ani și în emisiunea „Next top model by Cătălin Botezatu”, în urma căreia s-a ales cu o serie de contracte de publicitate și tot mai multe apariții în spațiul public.

 

ADVERTISEMENT