Life

Laura Giurcanu regretă nominalizarea Otiliei Bilionera. Haos în tabăra Faimoșilor de la Survivor România!

Este haos total în echipa Faimoșilor de la Survivor România! Vedetele încep să caute scuze pentru a 5-a înfrângere în fața Războinicilor. Laura Giurcanu și Tonciu, în vizor!
25.01.2022 | 23:04
Laura Giurcanu regreta nominalizarea Otiliei Bilionera Haos in tabara Faimosilor de la Survivor Romania
ADVERTISEMENT

Laura Giurcanu a declarat în fața colegilor săi că a greșit nominalizând-o pe Otilia Bilionera. Revelația influenceriței a venit în urma meciului de recompensă pierdut de Faimoși în fața Războinicilor.

Laura a remarcat la o zi distanță după ce a scos în față o fată spre eliminare faptul că Războinicii au 5 fete, iar vedetele doar trei.

ADVERTISEMENT

Asta în contextul în care Andreea Tonciu nu a putut intra pe traseul de la jocul de recompensă din 25 ianuarie din considerente medicale.

Faimoșii de la Survivor România încep să se ”mănânce” între ei

Tensiunea este în creștere în tabăra celebrităților. Faimoșii au început să dea vina unii pe alții pentru un nou eșec răsunător în fața albaștrilor.

ADVERTISEMENT

Punctul decisiv pentru cele trei ouă pe cap de persoană a fost adus de Blaze în duelul cu Emil Rengle. Dansatorul a fost supranumit de Tonciu „apărătorul junglei”.

Emil și CRBL au dat vina tocmai pe Andreea Tonciu, care nu a participat la jocul din cel de-al 6-lea episod, reproșându-i că nu i-a încurajat pe colegii ei la meciurile pe care le-au susținut.

ADVERTISEMENT

Majoritatea Faimoșilor sunt de părere că ar trebui să își schimbe strategia. Mulți se plâng de faptul că Otilia a intrat sub tutela Andreei Tonciu, în timp ce cântăreața este de părere că ai ei colegi se poartă foarte urât cu ele două. Susține că le umilesc în mod constant.

Cătălin Zmărăndescu a fost la rândul său extrem de dezamăgit de rezultatul jocului. A spus că în viața lui nu a avut parte de atâtea înfrângeri câte a trăit în fața Războinicilor.

ADVERTISEMENT

TJ Miles și Otilia, la cuțite

În echipa Faimoșilor a izbucnit un conflict și între Otilia și TJ Miles, cel despre care artista a spus că ar avea o relație suspectă cu Laura Giurcanu.

Otilia și TJ au avut o discuție în privat pentru a lămuri ce se întâmplă în tabăra lor. „A început să vorbească foarte urât cu mine. Nu am avut nicio intenție rea să îi spun asta”, a zis Otilia la testimoniale.

Vedeta s-a referit la faptul că a declarat că TJ este doar un tik-toker de succes, în timp ce despre ea a zis că este o cântăreață cu priză la public. Rămâne de văzut cum va evolua situația din tabăra Faimoșilor.

 

ADVERTISEMENT