Life

Se înfiripă ceva între Laura Giurcanu și TJ Miles de la Survivor România? Imaginile care spun totul: „Au stat cam mult în apă”

Laura Giurcanu și TJ Miles de la Survivor România sunt extrem de apropiați, lucru care a stârnit câteva vociferări din partea Andreei Tonciu. Aceasta i-a reproșat blondinei că e lipsită de morală.
23.01.2022 | 20:22
Se infiripa ceva intre Laura Giurcanu si TJ Miles de la Survivor Romania Imaginile care spun totul Au stat cam mult in apa
Laura Giurcanu și TJ Miles, suspect de apropiați la Survivor România. Foto: PRO TV
ADVERTISEMENT

Laura Giurcanu și TJ Miles de la Survivor România sunt din ce în ce mai apropiați. Cei doi faimoși petrec tot mai mult timp împreună, iar acest lucru a fost observat în special de Otilia Bilionera și Andreea Tonciu.

Cele două vedete cred că Laura și TJ Miles caută să fie separați de grup, asta deoarece ar avea niște sentimente unul față de celălalt.

ADVERTISEMENT

Andreea a făcut niște observații încriminatoare la adresa Laurei, amintindu-i că are un iubit acasă. Laura s-a simțit lezată de remarca făcută de brunetă, spunându-i că tot ce spune este o invenție și că nu are o altă relație cu TJ Miles în afară de una de prietenie.

Laura Giurcanu îl înșală pe iubitul ei cu TJ Miles de la Survivor România?

„Din moment ce eu am acasă bărbat sau soț, nu mi-aș permite să stau cu un alt bărbat trei ore în apă”, a spus Andreea Tonciu în ediția Survivor din 23 ianuarie, la PRO TV.

ADVERTISEMENT

Insinuările Andreei au ajuns la urechile Laurei Giurcanu, care a luat foc. În toată această discuție a intervenit și Emil Rengle, care s-a certat la rândul său cu Andreea Tonciu.

„Nu știi nimic despre iubirea mea. Contextul meu e contextul meu. Eu pot să stau și cu Radu, și cu Emil, și cu TJ, cu cine vreau eu, cât timp vreau eu. Nu ar trebui să fie problema ta sau a Otiliei, a nimănui”, i-a spus Laura Giurcanu Andreei Tonciu, țipând una la cealaltă.

ADVERTISEMENT

„Nu suntem aici ca să ne judecăm unii pe alții. Eu am venit pe pace și iubire”, a spus Giurcanu la testimoniale.

Laura Giurcanu și TJ Miles, primul cuplu de la Survivor România? Captură PRO TV

„Au dispărut în pădure”

„Fiecare e liber să facă ce vrea. Dacă spun ceva, nu înseamnă că sunt o fire certăreață”, a spus apoi Andreea Tonciu.

ADVERTISEMENT

Și Otilia Bilionera a observat că între Giurcanu și TJ Miles se întâmplă ceva. Chiar dacă blondina și vloggerul susțin că e vorba de o simplă prietenie, o întâmplare i-a atras atenția cântăreței.

Otilia spune că Laura și TJ Miles s-au făcut nevăzuți într-o zi. Cei doi au dispărut brusc în pădure, iar apoi au stat mai multe ore în apă.

„Au dispărut în pădure. Apoi, au stat cam mult în apă”, a spus Otilia la testimoniale, precizând că nu face aceste observații cu răutate. Ba chiar a spus că nu ar avea nimic împotrivă dacă între cei doi ar exista ceva.

 

ADVERTISEMENT