Life

Laura Lavric a suferit de o formă gravă de Covid-19. “Nu exagerez cu nimic”

Laura Lavric nu a scăpat de infectarea cu noul tip de coronavirus. Cântăreața de muzică populară a dezvăluit prin ce a trecut, vedeta mărturisind că a suferit de o formă severă a bolii.
14.06.2021 | 23:17
Laura Lavric a suferit de o forma grava de Covid19 Nu exagerez cu nimic
ADVERTISEMENT

Solista în vârstă de 74 de ani a ținut să atragă atenția asupra faptului că virusul din China chiar există în realitate, dovadă că a simțit pe propria piele simptomele specifice.

Cântăreața originară din Bucovina a trecut prin momente cumplite în perioada în care a fost diagnosticată cu Covid-19. Artista s-a rugat să se facă bine, precizând că resimte chiar și acum efectele infectării.

ADVERTISEMENT

Din păcate, Laura Lavric nu și-a recuperat nici până acum mirosul în totalitate. Un alt efect secundar al virusului din China ar fi căderea părului în exces.

Laura Lavric, infectată cu Covid-19. Solista de muzică populară a trecut prin clipe grele

Interpreta de muzică populară a pierdut o mare parte din podoaba capilară, însă este bucuroasă că a fost înzestrată cu păr din belșug așa că nu se observă destul de grav această suferință.

ADVERTISEMENT

Chiar și așa mărturisește că avea la un moment senzația că va ajunge cheală, din fericire, vindecarea sa aducându-i o liniște în acest sens în cele din urmă.

„Virusul nu m-a ocolit. Nu exagerez cu nimic. Cei care spun că nu există virus și că este o păcăleală nu e adevărat. Vă spun prin ce am trecut eu, adică am simțit cum se moare, senzația și răul de moarte, frisoane, mi-am pierdut mirosul.

ADVERTISEMENT

Gustul a rămas. (…) Plângeam, mă puneam în genunchi și spuneam: Doamne, nu vreau să mor acum. Nici acum nu am mirosul perfect. 

Mi-a trecut și văd prin casă totul de păr. Când mă pieptănam cădea. Dacă mă pieptăn de câteva ori pe zi rămân cheală”, a povestit Laura Lavric pentru Antena Stars, potrivit spynews.ro.

ADVERTISEMENT

Laura Lavric, îndemn pentru respectarea regulile privind pandemia

Artista de muzică populară a subliniat cât este extrem de important să fie respectate normele de protecție sanitare pentru a evita infectarea cu noul coronavirus.

Laura Lavric nu este singura solistă care a trecut prin clipe grele după infectarea cu Covid-19. Irina Loghin a avut la rândul ei această boală nemiloasă.

Solista în vârstă de 82 de ani a fost internată la Matei Balș alături de soțul ei, Ion Cernea (84 ani) și fiul Ciprian Loghin.

ADVERTISEMENT