Life

Laura Lavric, reacție neașteptată după ce Angela Rusu a făcut-o ”perversă” și ”bârfitoare”

Laura Lavric a reacționat în urma declarațiilor făcute de Angela Rusu despre ea, unele nu tocmai măgulitoare. Ce a spus artista?
31.07.2023 | 16:08
Laura Lavric reactie neasteptata dupa ce Angela Rusu a facuto perversa si barfitoare
Ce reacție a avut Laura Lavric la afirmațiile făcute de Angela Rusu despre ea. Foto-montaj FANATIK. Capturi: ETNO TV/ PRO TV
ADVERTISEMENT

Laura Lavric a fost descrisă în termeni nu tocmai pozitivi de către Angela Rusu. S-a întâmplat într-o apariție televizată avută recent.

Laura Lavric nu vrea să îi dea apă la moară cântăreței Angela Rusu

Doamna cântecului moldovenesc, a cărei carieră este apreciată de români, a fost caracterizată dur de Angela Rusu. A zis despre ea că e bârfitoare și perversă, printre altele.

ADVERTISEMENT

FANATIK a contactat-o pe Laura Lavric pentru a afla ce părere are despre afirmațiile făcute de Angela Rusu despre ea, în ideea de a afla adevărul care stă la baza acestei aparente animozități dintre cele două.

După cum știm, Laura Lavric este o femeie asumată. Atunci când are ceva de spus nu se ferește absolut deloc, motiv pentru care o apreciază lumea, dincolo de talentul muzical.

ADVERTISEMENT

De data asta, însă, cântăreața de muzică populară a ales să aibă o reacție cu totul neașteptată, dat fiind faptul că atunci când o deranjează ceva nu ascunde.

Lavric: „Nu mă interesează!”

Se pare că Laura Lavric nu dă doi bani pe ceea ce a avut de exprimat public Angela Rusu despre ea, având în vedere răspunsul pe care l-a oferit pentru FANATIK când a auzit de numele interpretei hit-ului „Toate șogorițele”.

ADVERTISEMENT

Amabilă la contactarea de către FANATIK, Laura Lavric și-a schimbat brusc starea când a aflat de ce e telefonată. Interpreta muzicii tradiționale românești nu vrea să intre în acest scandal. I-a dat un mare ignore, în acest fel, Angelei Rusu.

Artista care a avut în trecut meciuri dure, televizate, cu propria ei soră, nu vrea să îi ofere nici măcar un minut de glorie cântăreței care a spus tot ce avea pe suflet vineri, 28 iulie 2023, în emisiunea lui Cătălin Măruță.

ADVERTISEMENT

„Nu mă interesează! Lăsați-mă în pace! Hai, pa!”, a fost răspunsul scurt. tăios și nervos al artistei Laura Lavric, semn că Angela Rusu reprezintă zero interes pentru ea.

Ce a spus Angela Rusu despre doamna cântecului moldovenesc

Ce a spus, însă, Angela, despre Laura Lavric? În cadrul rubricii sosurilor iuți de la Măruță, Rusu a avut de împărțit vorbe dure pentru mai multe vedete ale folclorului.

Cea mai taxată a fost Laura Lavric, despre care a zis că o bârfește pe unde apucă și că îi pune la îndoială calitățile artistice.

Angela Rusu i s-a adresat direct, uitându-se fix în cameră, folcloristei, pe care a întrebat-o ce mare hit a scos ea de-a lungul timpului.

„A vorbit foarte urât la adresa mea. A zis că cine sunt eu? Că nu știu să cânt? M-a făcut în toate felurile. E cea mai prefăcută. Îi vorbește pe toți artiștii. Vorbește foarte urât. Acum e cu tine la masă… Apoi te-a bârfit în secunda doi. Oamenii nu sunt după cum îi vezi. Laura Lavric e perversă, rea, invidioasă. 

Doamna cântecului românesc, moldovenesc, ce hit aveți, nu vă supărați? Oare ce caut aici lângă Măruță și sunt invitată de ani buni? Pentru că nu mă știe lumea?”, au fost declarațiile tranșante făcute de Angela Rusu la adresa Laurei Lavric.

Așa cum am precizat în rândurile de mai sus, Laura Lavric nu a fost singura despre care Angela a vorbit la PRO TV. Despre Elena Merișoreanu și Saveta Bogdan a spus că nu au talent, deși sunt de ani buni în industria folclorului.

ADVERTISEMENT
Dialog halucinant între vedetele Pro TV. Filmați în timp ce analizau cât de...
Dialog halucinant între vedetele Pro TV. Filmați în timp ce analizau cât de sexy sunt colegele: „Dacă ele sunt «piese» acum, cum erau când plesneau de tinerețe?”
După 8 ani, a recunoscut relația cu Ion Țiriac și a spus totul...
După 8 ani, a recunoscut relația cu Ion Țiriac și a spus totul despre viața lângă un miliardar: "Mai bine plâng pe un iaht!"
Locul în care se consumă cele mai multe droguri. Este o universitate de...
Locul în care se consumă cele mai multe droguri. Este o universitate de top în care 90% dintre studenți au încercat
Simona Halep rupe tăcerea: „M-a părăsit, a fost un șoc să stau fără...
Simona Halep rupe tăcerea: „M-a părăsit, a fost un șoc să stau fără el”. A vorbit despre unul dintre cele mai grele momente
Prețul uriaș cu care se vinde cea mai scumpă proprietate din lume
Prețul uriaș cu care se vinde cea mai scumpă proprietate din lume
Garsonieră de 15 metri pătraţi,
Garsonieră de 15 metri pătraţi, "cu patul sub masă", scoasă la vânzare cu 143.000 de euro, preţ redus. Afaceri cu imobiliare în Milano
Scriitor reclamat de vecini dintr-un motiv bizar: „Blocul riscă să se prăbușească din...
Scriitor reclamat de vecini dintr-un motiv bizar: „Blocul riscă să se prăbușească din cauza cărților“
Luna Plină în Fecioară pe 24 februarie. Gemenii, Fecioarele, Săgetătorii și Peștii vor...
Luna Plină în Fecioară pe 24 februarie. Gemenii, Fecioarele, Săgetătorii și Peștii vor fi cei mai influențați de Luna Plină
Ce a transmis Silvia Chifiriuc, soția lui Petre Roman, în ziua în care...
Ce a transmis Silvia Chifiriuc, soția lui Petre Roman, în ziua în care Mioara a decedat: ”Numai așa vine binele și fuge răul”
Anamaria Prodan face nopți albe. Cine o ține trează
Anamaria Prodan face nopți albe. Cine o ține trează
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor!...
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor! Imaginile au ajuns virale: „Nu cred că e ceva rușinos...”
Ce religie are Cătălin Măruță. A fost botezat la fel ca părinții lui
Ce religie are Cătălin Măruță. A fost botezat la fel ca părinții lui
Bianca Drăgușanu a îmbrăcat o bluză transparentă și și-a lăsat sânii la vedere....
Bianca Drăgușanu a îmbrăcat o bluză transparentă și și-a lăsat sânii la vedere. Ultimele intervenții estetice pe care și le-a făcut
Zodii protejate de Dumnezeu în ultimele zile ale lunii februarie. Au parte de...
Zodii protejate de Dumnezeu în ultimele zile ale lunii februarie. Au parte de schimbări benefice și noroc cât cuprinde