Life

Laura Micovschi, una dintre cele mai frumoase prezentatoare de la Antena Stars. Uite-o în costum de baie – Foto

14.07.2020 | 17:35
Laura Micovschi una dintre cele mai frumoase prezentatoare de la Antena Stars Uiteo in costum de baie  Foto
Laura Micovschi. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Laura Micovschi de la Antena Stars este una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare TV din România. Fire discretă și fără prea multe apariții mondene, vedeta TV a reușit să aibă o imagine perfectă încă de când a intrat în televiziune.

Jurnalista este căsătorită cu un polițist de peste 5 ani și împreună de aproape 10, iar cei doi se iubesc ca în prima zi.

ADVERTISEMENT

Pentru că e vară și cald afară, prezentatoarea de la Antena Stars s-a fotografiat la piscină și la mare, iar imaginile au survenit pe Instagram.

Laura Micovschi, în costum de baie

Prezentatoarea Star Magazin, de la Antena Stars, este gazda jurnalului de știri de la ora 12:00, dar și de la ora 16:00. Înainte să prezinte știri mondene, Laura Micovschi a lucrat la Money Channel.

ADVERTISEMENT

Laura Micovschi lucrează de 7 ani în Antena Stars, chiar de la începutul televiziunii, fiind cooptată în echipă chiar dinainte să fie lansată.

„ Trecerea de la economic la monden a fost…așa cum pare🙂 Abrupta. Dar dinamismul din showbiz, creativitatea de care trebuie dai dovada atunci când abordezi un subiect de monden m-a cucerit din prima clipa. Într-o televiziune cu specific monden totul se întâmplă pe repede înainte. E frumos, e incendiar, e mereu surprinzător. Dar zi de zi învăț de la cei mai buni, deoarece sunt înconjurată de cei mai buni profesioniști în materie de monden.”, a declarat Laura Micovschi, pentru ziare.com, în 2014, la un an de la lansarea televiziunii Antena Stars.

ADVERTISEMENT

Laura Micovschi se află într-o formă de zile mari, iar acest lucru se vede în imaginile pe care le postează pe Instagram. Prezentatoarea TV este adepta unui stil de viață sănătos, face sport și mănâncă doar delicatese sănătoase.

Moderatoarea jurnalului de știri de la Antena Stars este fără doar și poate o persoană discretă, care nu a fost niciodată implicată în scandaluri sau bârfe de showbiz.

ADVERTISEMENT