Sport

Laura Nicoletta Vasilescu este prima handbalistă din România care recunoaște că este gay: “Te iubesc necondiționat”

14.09.2019 | 12:00
Laura Nicoletta Vasilescu este prima handbalistă din România care recunoaște că este gay Te iubesc necondiționat (3)

Laura Vasilescu este prima handbalistă din România care și-a asumat public faptul că este gay. Românca a jucat la HSG Bad Wildungen, în Germania. Recent, Laura Vasilescu a publicat fotografii cu ea și iubita ei, Steffi Sauer, impresară în lumea showbiz-ului. 

Laura Nicoletta Vasilescu este prima handbalistă din România care recunoaște că este gay! Mesaj de dragoste pentru iubita ei

De ziua lui Steffi Sauer, pe 12 septembrie, Laura Vasilescu i-a trimis un mesaj de dragoste pe rețelele de socializare: „La mulți ani! Să îți păstrezi mereu zâmbetul, să râzi cu ochii în fiecare zi, să fii sănătoasă! Viitorul este al nostru. Te iubesc necondiționat”

Sportiva în vârstă de 34 de ani s-a retras la finalul stagiunii trecute din cauza accidentărilor. Vasilescu a jucat pe postul de inter stânga și a fost una dintre cele mai bune marcatoare ale echipei de prima ligă.

Laura Nicoletta Vasilescu este prima handbalistă din România care recunoaște că este gay Te iubesc necondiționat (2)
Laura Nicoletta Vasilescu este prima handbalistă din România care recunoaște că este gay Te iubesc necondiționat

Mayssa Pessoa, prima handbalistă din Liga Națională care recunoaște că e gay

În România, Laura Vasilescu a jucat doar la Remin Deva, apoi a jucat o perioadă bună în Grecia, iar din 2011 românca a evoluat în Germania la Celle, Koblenz și HSG Bad Wildungen. Laura Vasilescu a jucat în naționala de tineret trei meciuri.

Dintre jucătoarele care au evoluat în Liga Națională de handbal, fostul portar de la CSM București, Mayssa Pessoa, a recunoscut că este gay și a fost foarte deschisă despre acest subiect pe parcursul carierei ei la CSM.

Laura Nicoletta Vasilescu este prima handbalistă din România care recunoaște că este gay Te iubesc necondiționat (1)
Laura Nicoletta Vasilescu este prima handbalistă din România care recunoaște că este gay Te iubesc necondiționat FOTO; Mayssa Pessoa și iubita ei

Mayssa Pessoa a devenit în 2016 eroina CSM-ului, reușind să apere două aruncări de la 7 metri în finala Champions League cu Gyor, aducând cel mai important trofeu din handbal la București. Ea evoluează la Rostov.