Life

Laura Stoica ar fi împlinit 55 de ani. Artista, comemorată de colegii de scenă și de familie: “Și-a făcut misiunea pe care o avea aici”

Mama și fratele Laurei Stoica fac declarații emoționante, în exclusivitate, pentru FANATIK, chiar în ziua în care artista ar fi împlinit 55 de ani.
10.10.2022 | 13:24
Laura Stoica ar fi implinit 55 de ani Artista comemorata de colegii de scena si de familie Sia facut misiunea pe care o avea aici
Laura Stoica, aniversarea celor 55 de ani într-o lume mai bună. Sursa foto: instagram/ montaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Laura Stoica a fost cea mai reprezentativă solistă de muzică rock din România. Pe numele ei complet Adriana-Laurenția Stoica, artista s-a născut pe 10 octombrie 1967 și astăzi, dacă ar fi trăit, ar fi împlinit 55 de ani.

Laura Stoica ar fi împlinit 55 de ani pe 10 octombrie

Cele peste 700 de concerte și spectacole, dar și cele 650 de apariții tv au făcut-o pe Laura Stoica cea mai cunoscută cântăreață, compozitoare de muzică pop rock și nu degeaba fanii au considerat că a fost una dintre cele mai puternice și originale personalități feminine ale scenei muzicale.

ADVERTISEMENT

”Un actor grăbit”, ”Focul”, ”Doar tu”, ”Cartierul cântă rock”, ”…Nici o stea”, ”Toamnă pe autostradă”, ”Sunt cuminte”, ”Mereu mă ridic”, ”Mai frumoasă” sunt doar unele dintre piesele care au fost și vor rămâne veșnic în memoria admiratorilor celebrei interprete de muzică rock.

Mama Laurei Stoica: ”Îi plăcea să primească felicitări”

Elena Stoica, mama Laurei Stoica, face declarații exclusive, pentru FANATIK, chiar în ziua în care fiica ei ar fi împlinit 55 de ani. Cu cât trec anii de când artista nu mai este, cu atât mai greu își amintește în detaliu cum decurgeau petrecerile aniversare ale Laurei de când era copil și până a devenit adult. Iar asta doare și lasă urme ce nu pot fi șterse din sufletul unei mame.

ADVERTISEMENT

Știu că întotdeauna ei îi plăcea să primească felicitări”, spune mama Laurei Stoica, pentru FANATIK.

Deși au trecut 16 ani de la decesul celebrei cântărețe, nu este an în care familia să nu facă măcar un mic gest prin care să o comemoreze pe cea care a fost fiică sau soră. Elena Stoica ne-a dezvăluit că anul acesta, la Târgoviște, cu ajutorul Consiliului de Cultură, va avea loc un concert în memoria Luarei Stoica. Interpreți precum Gabriel Dorobanțu, Ileana Șipoteanu, Adrian Enache, Mirela Vaida, Monica Anghel îi vor aduce un omagiu celei care a fost, poate, una dintre cele mai puternice și originale personalități feminine ale scenei muzicale.

ADVERTISEMENT

La Târgoviște va fi un concert în memoria ei. Consiliul de Cultură din oraș s-a ocupat. Monica Anghel, Adrian Enache sunt unii dintre artiștii prezenți pe scenă”, a mai precizat mama artistei.

Fratele Laurei Stoica, despre moartea Laurei Stoica: ”Nici măcar nu am înțeles de ce s-a petrecut sau care a fost motivul”

Unul dintre frații Laurei Stoica, Alexandru, mărturisește, cu durere în glas, că viața își urmează cursul și a încetat să își mai pună întrebări după accidentul rutier în care a murit sora sa, împreună cu logodnicul ei.

ADVERTISEMENT

Mama își vede de treaba ei și de viața ei încontinuare ca noi toți ceilalți. Mergem mai departe. Ce a fost nu putem comenta având în vedere că este ceva ce pe noi toți ne depășește. Nimeni nu poate să dea o explicație cel puțin logică, dacă nu altfel pentru tot ce s-a petrecut. Nimeni nu poate explica, nu poate întoarce lucrurile. Au trecut niște ani. Acum totul decurge mai departe și nu ne putem opri pentru că s-a petrecut, ceea ce s-a petrecut. Și nici măcar nu am înțeles de ce s-a petrecut sau care a fost motivul.

Să-l întreb pe Dumnezeu?! Sunt aspecte care ne depășesc pe noi toți. Poate să fie din fericire că s-a întâmplat așa. Nu se știe niciodată. Poate e mai bine că nu știm. Este ceva ce a fost hotărât mai sus, de altcineva superior nouă”, a povestit fratele Laurei Stoica, pentru FANATIK.

”Ea și-a făcut misiunea pe care o avea aici și, mai departe, știe Dumnezeu”

De ziua ei, fratele Laurei Stoica și-o amintește cu bucurie și se consolează cu gândul că celebra interpretă a hitului ”Un actor grăbit” și-a încheiat misiunea pe acest pământ și a trebuit să meargă într-o lume mai bună.

Singurul lucru pe care îl putem face este să înțelegem că lucrurile au fost așa cum au fost. Nu are nimeni nicio dovadă că este din păcate, cum nici eu nu am dovadă că este din fericire, dar de ce să nu gândesc pozitiv?!

De aceea prefer să accept că ceea ce s-a petrecut a fost dincolo de înțelegerea mea și… așa a fost să fie. Ea și-a făcut misiunea pe care o avea aici și, mai departe, știe Dumnezeu”, a mai spus fratele artistei.

Cum își petrecea Laura Stoica ziua de naștere

Fratele Laurei Stoica povestește că, de-a lungul anilor, cântăreața nu a petrecut toate aniversările alături de familie, dar asta nu înseamnă că nu a fost încojurată de oameni dragi pe care i-a cunoscut în cariera ei.

Fiecare dintre noi are aniversări pe care și le amintește. Nu a reușit să își facă toate aniversările în familie sau cu familia, dar mereu și le-a făcut alături de persoane dragi… A aniversat și dacă nu a fost cu familia”, a mai precizat Alexandru.

Laura Stoica și-a pierdut viața în urmă cu 16 ani, în urma unui nefericit accident de circulație, în Ialomița. În seara zilei de 9 martie, când artista și Cristian Mărgescu, cel care urma să îi devină soț, se întorceau de la un concert, un șofer care adormise la volan i-a accidentat mortal. Avea doar 38 de ani, era însărcinată și urma să devină mamă pentru prima dată.

ADVERTISEMENT