Life

Laura Stoica și-a presimțit moartea? Ce i-a spus Silviei Dumitrescu: “O să trăiesc puțin”

09.03.2021 | 16:48
Laura Stoica sia presimtit moartea Ce ia spus Silviei Dumitrescu O sa traiesc putin
ADVERTISEMENT

Astăzi, 9 martie 2021, se împlinesc 15 ani de când a murit Laura Stoica. Silvia Dumitrescu, buna prietenă a artistei, a prezentat acum niște imagini în premieră, în emisiunea lui Cristi Brancu.

Laura Stoica s-a stins într-un accident de mașină, în care și-a pierdut viața și iubitul ei. Artista era la un pas să își îndeplinească visul de a deveni mamă, fiind însărcinată. Silvia Dumitrescu a dezvăluit că Laura a decis că își dorește un băiețel în momentul în care fiul Silviei a venit pe lume.

ADVERTISEMENT

“Noi am fost foarte bune prietene și Laura își dorea foarte mult o familie. Mă lăuda că sunt o norocoasă. Atunci când am născut, s-a îndrăgostit de Iulian. (fiul Silviei Dumitrescu) Mi-a spus de mai multe ori că ea vrea să aibă un copil care să fie la fel ca el”, a declarat cântăreața, în emisiunea Exclusiv VIP cu Cristi Brancu, de la Prima TV.

Silvia Dumitrescu, dezvăluire despre Laura Stoica. Ce îi mărturisise cântăreața

Atunci când a aflat că va deveni mamă, Laura Stoica i-a spus prietenei sale că vrea să aibă neapărat un băiețel. Era extrem de fericită alături de bărbatul iubit, dar pare că și-a presimțit moartea la un moment dat.

ADVERTISEMENT

“Ne-am strâns în brațe și am felicitat-o și a zis că speră să fie băiețel, când a rămas însărcinată. Exact când trebuia să își îndeplinească acest vis frumos, atunci s-au prăpădit toți trei. Mai ales că își găsise și jumătatea. Eram terminată când am auzit vestea aceasta. Toți colegii au fost șocați.

Eu mergeam des pe la ea, într-o zi mi-a arătat palma stângă și mi-a spus: vezi, eu am linia scurtă, o să trăiesc puțin. I-am zis atunci să îmi arate palma dreaptă și să nu creadă în așa ceva. Era mereu grăbită și îi spuneam să aibă răbdare”, a mai povestit Silvia Dumitrescu.

ADVERTISEMENT

Ce supărare mare ascundea artista, înainte să moară

La fel ca în cazul Mădălinei Manole, și Laura Stoica suferea enorm pentru că radiourile nu îi mai difuzau piesele. Nu mai știa cum să procedeze pentru ca fanii ei să o poată asculta în acest fel, așa că îi cerea ajutorul Silviei. Spera că o opinie din exterior o va salva din această situație.

“Era foarte supărată că nu se mai difuzează piesele ei. Mă invitase la o discuție și îmi punea melodiile ei să îi spun cum mi se par. Toate piesele ei au avut mesaje importante, linii melodice la fel. Parcă erau făcute pentru radio. I-am spus că o să treacă și momentul ăsta. Noi am avut multe întâmplări haioase. Ne-am cunoscut la Mamaia”, și-a mai amintit Silvia Dumitrescu despre prietena ei.

ADVERTISEMENT

Cântăreața a murit împreună cu partenerul ei de viață, Cristi Mărgescu, într-un cumplit accident rutier care s-a produs în urmă cu exact 15 ani în comuna Sinești din județul Ialomița.

ADVERTISEMENT