Life

Laura, tânăra care se afla în mașina lui Culiță Sterp la momentul accidentului a spus adevărul. Cum a ajuns, de fapt, acolo și ce știa logodnica artistului

Laura, tânăra care se afla în mașina lui Culiță Sterp în momentul în care artistul a produs accidentul rutier din Cluj, a decis să spună adevărul.
20.11.2022 | 10:51
Laura tanara care se afla in masina lui Culita Sterp la momentul accidentului a spus adevarul Cum a ajuns de fapt acolo si ce stia logodnica artistului
Laura, tânăra care se afla în mașina lui Culiță Sterp la momentul accidentului, intervine. Sursă foto: captură video, Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

În noaptea de miercuri spre joi, Culiță Sterp a fost implicat într-un accident rutier extrem de grav. Artistul nu era însă singur în mașină la momentul producerii impactului.

Tânăra din mașina lui Culiță Sterp a oferit o primă reacție

Culiță Sterp trece prin momente cumplite după accidentul din această săptămână. Până acum, fratele său, dar și logodnica sa, Daniela Iliescu i-au luat apărarea și au venit cu câteva precizări.

ADVERTISEMENT

Acum însă, a venit momentul ca și Laura, tânăra care se afla în mașină la momentul producerii accidentului să rupă tăcerea.

Deși nu a vrut să intervină, din cauza acuzațiilor care i-au fost aduse, tânăra spune că vrea să aducă o serie de clarificări.

ADVERTISEMENT

În spațiul public au apărut zvonuri conform cărora aceasta ar fi în realitate amanta lui Culiță Sterp. În acest sens, Laura a decis să explice lumii de ce se afla în mașină, dar și ce știa logodnica artistului despre ea.

Tânăra a dezvăluit că Daniela Iliescu știa că ea se află în mașină, iar artistul ar fi vorbit cu aceasta chiar după ce ambii au părăsit resortul, colaborarea lor fiind una strict profesională.

ADVERTISEMENT

”Mi-aș dori să încetați cu aceste acuzații, deoarece singura interacțiune dintre mine și Culiță a fost strict profesională. Soția lui știa de prezența mea în mașină, a vorbit cu ea la scurt timp după ce am plecat de la resort.”, a scris tânăra pe pagina sa de Instagram, la secțiunea Stories.

Laura, tânăra din mașina lui Culiță Sterp, este agent imobiliar

Referitor la cum au ajuns cei doi în mașină miercuri seară, Laura povestește că a fost contactată pentru a apărea într-un videoclip care s-a filmat miercuri.

ADVERTISEMENT

Astfel, după terminarea filmărilor, Culiță Sterp s-ar fi oferit să o ducă acasă, având în vedere că mergea în aceeași direcție.

Tânăra a mai spus și că este agent imobiliar și nicidecum dansatoare, așa cum s-a zvonit în spațiul public.

Nimeni nu avea însă să știe ce se va întâmpla în acea seară, dar și cum vor evolua lucrurile.

”Zilele trecute am fost contactată pentru apariția mea în videoclip, care s-a filmat miercuri, iar după terminarea filmărilor, artistul m-a dus acasă pentru că eu aveam ședință la birou următoarea dimineață (sunt agent imobiliar, nu dansatoare), iar el se îndrepta spre Cluj, dat fiindcă are apartament la Cluj și urma să doarmă acolo”, a mai povestit tânăra pe contul personal de socializare.

ADVERTISEMENT