Life
notix pixel id

Laura Vass nu mai e Laura Vass! Cum a ajuns să renunțe cântăreața la numele ei de scenă

Laura Vass nu mai cântă sub numele care a consacrat-o în lumea manelelor în urmă cu câțiva ani. Cântăreața a fost nevoită să renunțe la ”brandul” ei din cauza lui Dan Bursuc.
07.01.2022 | 13:25
Laura Vass nu mai e Laura Vass Cum a ajuns sa renunte cantareata la numele ei de scena
Laura Vass cântă acum sub un alt nume. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Laura Vass este una dintre cele mai populare cântărețe de manele din România. În urmă cu câțiva ani, tânăra descoperită și promovată de Dan Bursuc rupea topurile cu o serie de hit-uri precum „Buzele tale, două petale”.

Odată cu trecerea timpului, cântăreața a fost nevoită să se reinventeze. Au apărut anumite neînțelegeri cu omul care se ocupa de ea, astfel că artista a rămas fără numele de scenă.

ADVERTISEMENT

Acum, Laura se prezintă pe Youtube cu numele ei real, Brumă. În ultimele luni, cântăreața lansată de Dan Bursuc a scos o serie de melodii, dar care nu se pot compara ca succes cu piesele pentru care a devenit cunoscută acum câțiva ani.

Laura Vass e acum Laura Brumă: „Nu mi-a dat posibilitatea să-mi cumpăr numele”

„Am decis amândoi să o luăm pe drumuri separate. Nu ne-am mai înțeles. Eu sunt un om foarte diplomat, cu mine nu poți să te cerți”, a dezvăluit Laura Vass în emisiunea „Viața vedetelor”, care ca apărea pe Youtube pe 8 ianuarie.

ADVERTISEMENT

„Nu mi-a dat posibilitatea să-mi cumpăr numele. Nu a fost cu supărare. Eu eram foarte îndrăgostită în perioada aceea, eram fluturatică”, a spus Laura Vass despre momentul în care a aflat că nu mai poate cânta cu numele care a consacrat-o.

Nu doar numele Laura Vass este gestionat de Dan Bursuc, dar și drepturile de autor ale melodiilor cântăreței sunt tot ale managerului.

ADVERTISEMENT

A rămas în relații bune cu Dan Bursuc

Chiar dacă acum cântă sub numele Laura Brumă, manelista susține că are o relație bună cu Bursuc, ba chiar au în plan noi colaborări pe viitor.

Cântăreața a spus la un moment dat pentru Antena Stars că a înțeles că numele ei era marcă înregistrată de Dan Bursuc și a trecut peste acest lucru.

ADVERTISEMENT

„Laura Vass este o marcă înregistrată de domnul Dan Bursuc, cu care eu am colaborat de la începuturile carierei mele. Noi doi am convenit ca eu să-mi folosesc numele meu de acum încolo. Voi fi deschisă la noi proiecte și colaborări. Noi mai avem proiecte împreună. Le vom onora împreună. Mai sunt anumite proiecte care au rămas în derulare. Încă nu s-au materializat”, a povestit la un moment dat Laura într-o apariție pe care a avut-o la Antena Stars.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria LIFE