Life

Laura Vicol, alături de familia lui Răzvan Ciobanu la mai bine de un an de la moartea sa: „Nu și-au revenit nici acum”

20.11.2020 | 16:21
Laura Vicol alaturi de familia lui Razvan Ciobanu la mai bine de un an de la moartea sa Nu siau revenit nici acum
Laura Vicol, alături de familia lui Răzvan Ciobanu. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Avocata Laura Vicol a luptat foarte multe luni pentru a se afla adevărul despre moartea prietenului ei, Răzvan Ciobanu, unul din cei mai iubiți designeri din România. N-a avut liniște până când nu a fost făcută ancheta ca la carte. FANATIK a vrut să afle dacă familia creatorului de modă s-a împăcat cu ideea, după publicarea raportului oficial în urma anchetei decesului, și cum traversează această perioadă.

Laura Vicol a mărturisit în exclusivitate pentru FANATIK  că îi este și ei greu să obișnuiască ideii că Răzvan nu mai este, darămite familiei, cu care avocata are o relație specială și pe care a asigurat-o că va face tot posibilul să se afle adevărul despre cele întâmplate pe 28 aprilie încă din prima zi.

ADVERTISEMENT

„Am avut parte de o anchetă făcută ca la carte și, deși ar trebui să fie normalitatea, în cazul lui s-a făcut totul ca la carte. Au fost audiate toate persoanele propuse de mine, date fiind speculațiile.  A fost o singură emisiune în care am apărut după finalizarea anchetei și îmi era foarte greu să dau interviuri.

Mi-a fost prieten, vă dați seama… Chiar și ultimul interviu pe care l-am acordat lui Dan Capatos atunci l-am dat cu plânsu-n gât”, ne-a declarat Laura Vicol.

ADVERTISEMENT

Laura Vicol: „Părinții lui Răzvan nu și-au revenit nici acum”

Avocata și prietena regretatului creator de haine nu are ce să reproșeze anchetatorlor, știut fiind faptul că au existat tot felul de speculații privind moartea sa, inclusiv faptul că ar fi fost ucis:  „Acolo s-a făcut treaba ca la carte. S-a făcut tot ce s-a putut face. Am avut alte variante și mi-a fost teamă să nu se adeverească. Era datoria mea să se facă dreptate”.

Întrebată dacă mai păstrează legătura cu familia lui Răzvan și după terminarea anchetei, avocata ne-a spus extrem de emoționată că această legătură specială nu se va rupe niciodată pentru că părinții designerului sunt ca și părinții ei.

ADVERTISEMENT

Totodată, ne-a mai spus și cum se mai simt aceștia: „Sunt ca și părinții mei. Nu și-au revenit nici acum… Vă dați seama că este foarte greu pentru un părinte să-și îngroape copilul”.

Răzvan Ciobanu a murit pe 28 aprilie, chiar în seara de Paști, în urma unui atac cerebral produs înainte să intre cu mașina sa într-un stâlp de la marginea comunei Săcele, spre Năvodari, în județul Constanța.

ADVERTISEMENT