News

Ce cifre fabuloase a înregistrat firma soțului Laurei Vicol. Compania imobiliară a lui Vladimir Ciorbă și-a dublat profitul în ultimul an

Vladimir Ciorbă, soțul deputatei Laura Vicol, se află în fruntea unei firme cu profil imobiliar care a înregistrat rezultate remarcabile. Astfel, profitul companiei, de milioane de lei, s-a dublat în ultimul an.
20.03.2022 | 18:49
Ce cifre fabuloase a inregistrat firma sotului Laurei Vicol Compania imobiliara a lui Vladimir Ciorba sia dublat profitul in ultimul an
Vladimir Ciorbă, soțul Laurei Vicol, conduce o firmă imobiliară care înregistrează profituri impresionante
ADVERTISEMENT

Puternic contestată de opoziție, numirea Laurei Vicol în fruntea Comisiei Juridice a Camerei Deputaților s-a produs pe 25 noiembrie 2021. Susținută de PSD, avocata de 46 de ani este căsătorită cu omul de afaceri Vladimir Ciorbă, dar are în spate un trecut destul de complicat, cel puțin în privința alegerilor sentimentale.

Laura Vicol, președintele Comisiei Juridice din Camera Deputaților, este la a doua căsnicie

Cunoscuta avocată a fost mai întâi măritată cu Mihai Tiberiu Vicol, al cărui nume l-a păstrat și după divorț. În decembrie 2011, Vicol a fost condamnat definitiv la 4 ani și 9 luni de închisoare într-un dosar privind frauda cu fonduri europene, în care prejudiciul depășea jumătate de milion de euro.

ADVERTISEMENT

Laura Vicol și-a unit destinele, în 2017, cu omul de afaceri Vladimir Ciorbă. La nunta lor, potrivit datelor înscrise în declarația de avere, fiecare au primit câte 40.000 euro pe post de ”cadou”, la care s-au adăugat alți 25.000 euro, cu titlul de ”cadou botez”.

”Sunt avocat penalist de 21 de ani, soțul meu este om de afaceri, iar eu sunt o persoană strângătoare. Oricum, declarația mea de avere spune că nu vin în politică pentru a mă îmbogăți, ci sunt suficient de bogată pentru a mă gândi să facilitez ridicarea poporului român la nivelul la care, în mod legitim, aspiră”, declara Laura Vicol pentru Q Magazine despre averea ei.

ADVERTISEMENT

Vladimir Ciorbă, soțul Laurei Vicol, conduce o firmă cu profil imobiliar

Potrivit declarației de avere a deputatei, aceasta ar fi strâns din 2004 încoace bijuterii și ceasuri în valoare cumulată de 777.000 euro. Doar anul trecut, Vicol a specificat că a deschis șapte conturi în care a depus circa un milion de lei, la care se adaugă alți 300.000 euro și două împrumuturi acordate în nume personal, de 1.124.000 lei și de 150.000 euro.

Soțul avocatei, Vladimir Ciorbă, a raportat și el câștiguri consistente, menționate în ultimele documente oficiale depuse de Laura Vicol. Astfel, omul de afaceri ar fi încasat în ultimul an fiscal suma totală de 276.199 lei ca angajat al unei societăți cu profil imobiliar.

ADVERTISEMENT

Potrivit datelor înregistrate la Registrul Comerțului, firma Nordis Management SRL a fost Înfiinţată în anul 2008 și are sediul în Bucureşti. Capitalul social subscris, de 7.000 de lei, integral vărsat, este compus din 700 de părţi sociale, iar valoarea unei părţi sociale este de 10 lei.

În afacere, asociaţi persoane fizice sunt următorii: Poştoacă Nicolae-Cristian, cu 5% din capitalul social, Ivan Maria, cu 5% din capitalul social, Mihai Alexandru, cu 8% din capitalul social, Ciorbă Vladimir-Răzvan, cu 41% din capitalul social și Poştoacă Gheorghe – Emanuel, cu 41% din capitalul social.

ADVERTISEMENT

Firma soțului Laurei Vicol are profit de milioane de lei, dar și datorii de sute de milioane

Dacă, în 2018, firma la care activează soțul Laurei Vicol avea o cifră de afaceri de 551.099 lei, un profit negativ, de -188.932 lei, și doar 3 angajați, un an mai târziu lucrurile s-au schimbat radical. Firma a urcat la o cifră de afaceri de 43.029.396 lei, profitul a explodat și el, ajungând la 4.026.763 lei, iar numărul angajaților a ajuns la 19.

Ultimele rezultate disponibile pentru firma lui Vladimir Ciorbă sunt și mai impresionante. Cifra de afaceri a ajuns la 44.912.420 lei, profitul s-a dublat, urcând până la totalul de 8.201.326 lei, iar numărul angajaților a urcat până la 47.

De remarcat și că datoriile companiei cu profil imobiliar au urcat exponențial cu cifra de afaceri și cu profitul: de la 1.532.600 lei la 93.982.566 lei în penultimul an, până la 315.705.999 lei în ultimul an fiscal înregistrat.

ADVERTISEMENT
Riscurile la care se expun cei care țin fasting și post religios în...
Riscurile la care se expun cei care țin fasting și post religios în același timp. Avertismentul dur al medicilor specialiști
Jucătoarea din România care a izbucnit după ce a fost ”umilită” de numărul...
Jucătoarea din România care a izbucnit după ce a fost ”umilită” de numărul 632 mondial: ”Urăsc acest sport din tot sufletul”
„Am venit să vă spun adevărul meu”. Prezentatoarea TV a vorbit despre divorțul...
„Am venit să vă spun adevărul meu”. Prezentatoarea TV a vorbit despre divorțul care a șocat o lume întreagă!
Coşmar interminabil pentru vedeta mutilată cu ciocanul de fostul soţ! Cine vrea să...
Coşmar interminabil pentru vedeta mutilată cu ciocanul de fostul soţ! Cine vrea să îi ia fetele, după ce a fost aproape de moarte
Kim Basinger împlinește 70 de ani: iubirile pasionale ale actriței. Ce roluri i-au...
Kim Basinger împlinește 70 de ani: iubirile pasionale ale actriței. Ce roluri i-au adus celebritatea VIDEO
A cumpărat un brad din piață, dar când a ajuns cu el acasă...
A cumpărat un brad din piață, dar când a ajuns cu el acasă a realizat ce era ascuns în el. A țipat la soție și copii să iasă din casă și a chemat poliția de urgență
Anunțul trist despre Florin Piersic! Durerea care l-a urmărit: Dacă aş putea, m-aş...
Anunțul trist despre Florin Piersic! Durerea care l-a urmărit: Dacă aş putea, m-aş întoarce...
Slana cu ceapă, un mare pericol. Explicațiile specialistului
Slana cu ceapă, un mare pericol. Explicațiile specialistului
Simona Gherghe, anunţ trist după 6 ani de căsnicie cu Răzvan Săndulescu. Ce...
Simona Gherghe, anunţ trist după 6 ani de căsnicie cu Răzvan Săndulescu. Ce se întâmplă cu copiii
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la trei luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la trei luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
„E jaful secolului”. Cum i-au furat hoții jumătate de milion de euro unei...
„E jaful secolului”. Cum i-au furat hoții jumătate de milion de euro unei femei de afaceri ruse
Puterea nebănuită a pisicilor. Ce boli pot detecta și vindeca felinele
Puterea nebănuită a pisicilor. Ce boli pot detecta și vindeca felinele
Care e pluralul substantivelor 'macrou' și 'sânge'? Cele mai ciudate forme de plural...
Care e pluralul substantivelor 'macrou' și 'sânge'? Cele mai ciudate forme de plural din limba română