Fotbal international

Laurenţiu Brănescu, meci de groază în Scoția! A provocat un penalty și a luat roșu pentru un motiv stupid. VIDEO

07.02.2020 | 11:56
Laurentiu Branescu meci de groaza in Scotia A provocat un penalty si a luat rosu pentru un motiv stupid VIDEO
ADVERTISEMENT

Laurențiu Brănescu, portarul lui Kilmarnock, a avut parte de un meci de groază în Scoția. Fotbalistul român a provocat un penalty și a fost eliminat, după un gest stupid.

Laurențiu Brănescu, meci de groază în Scoția

Laurențiu Brănescu a avut un meci de coșmar în Scoția, la partida dintre Kilmarnock (formația pentru care evoluează) și Hearts, 3-2. În minutul 78, portarul român a provocat un penalty, după ce și-a lovit adversarul cu pumnii în față, motiv pentru care arbitrul i-a dat cartonașul galben.

ADVERTISEMENT

Jucătorul lui Hearts a reușit să transforme lovitura de pedeapsă, iar imediat după gol Laurențiu Brănescu a refuzat să le dea mingea adversarilor, după care a degajat-o.

Arbitrul nu i-a tolerat comportamentul și i-a acordat al doilea cartonaș galben lui Laurențiu.

  • 25 de ani a împlinit Laurențiu Brănescu pe 30 martie

„Pe mine m-a vrut antrenorul principal!”

Kilmarnock este cel mai vechi club profesionist de fotbal din Scoția, fondat în 1873, iar din vara anului 2019, Laurențiu Brănescu este jucătorul clubului scoțian.

ADVERTISEMENT

În actualul sezon, Laurențiu Brănescu a jucat un total de 25 de meciuri pentru Kilmarnock, 23 în Scottish Premiership și două partide în Cupa Scoției.

„Da, este puțină presiune. Clubul ia mulți fotbaliști cu împrumut de la alte echipe, iar eu vin de la un club mare. Pe mine m-a vrut antrenorul principal de la Kilmarnock, Angelo Alession, a fost secundul lui Conte la Juventus, mă cunoștea.

ADVERTISEMENT

Acum trebuie să ne ajutăm, și el e la început de drum, primul mandat de principal”, a declarat Laurențiu Brănescu la sosirea în Scoția.

  • 400.000 de euro este cota de piață a lui Laurențiu Brănescu, conform transfermarkt.com
  • 12 partide a jucat Laurențiu Brănescu pentru naționala U21 a României
ADVERTISEMENT