Life

Laurențiu Cazan duce o viață modestă, în Buzău. Ce face solistul și cum arată la 63 de ani

Laurențiu Cazan, unul dintre cei mai îndrăgiți artiști români, s-a retras din lumina reflectoarelor de mult, știindu-se puține lucruri despre el în momentul de față.
19.08.2021 | 20:18
Laurentiu Cazan duce o viata modesta in Buzau Ce face solistul si cum arata la 63 de ani
Laurențiu Cazan duce o viață modestă, în Buzău. Ce face solistul și cum arată la 63 de ani. Sursa foto: Facebook.com
ADVERTISEMENT

Interpretul piesei „Say Something”, de care cel mai probabil toată lumea își amintește, duce o viață modestă în orașul în care s-a născut și a copilărit. Cântărețul locuiește în Buzău de o perioadă lungă de timp.

Laurențiu Cazan nu duce un trai luxos, ci locuiește într-un apartament alături de partenera sa de viață, care este de profesie economist. Se pare că stilul acesta de viață îi place foarte mult cântărețului și îl împlinește.

ADVERTISEMENT

Ce face acum Laurențiu Cazan. Interpretul piesei „Say Something” s-a retras din lumina reflectoarelor

Ajuns la vârsta de 63 de ani, compozitorul și chitaristul român nu a renunțat la pasiunea de a cânta și mai poate fi ascultat la diferite cenacluri și pub-uri.

Laurențiu Cazan preferă să ducă o viață discretă și refuză să mai apară în emisiuni de divertisment. Artistul nu mai vrea să aibă de-a face cu showbiz-ul românesc sau cu artiștii din generația actuală.

ADVERTISEMENT

În ceea ce privește felul său de a fi, cântărețul nu s-a schimbat foarte mult și nici nu a renunțat la pletele lungi, care în trecut au cucerit foarte multe femei.

Vedeta a trăit o frumoasă poveste de dragoste cu Marina Voica, relația lor fiind bazată nu numai pe aceeași pasiune comună, ci și pe încredere și iubire.

ADVERTISEMENT

La momentul respectiv artistul avea 24 de ani, în timp ce solista 47 de ani, apropiații celor doi precizând atunci că între ei nu este nimic pentru că nu credeau că poate fi reală o asemenea relație.

„Orice ar spune lumea, Laurențiu m-a iubit. Altfel aș fi simțit și nu m-aș fi combinat cu un bărbat atât de tânăr. Ne-am iubit unul pe altul într-un fel special, în care muzica ne lega și mai tare.

ADVERTISEMENT

Am cântat mult timp împreună. Pentru mine, Laurențiu este un geniu muzical”, a spus Marina Voica în urmă cu ceva vreme, notează bzi.ro.

Laurențiu Cazan, totul despre cariera artistică. S-a retras în anul 2003

Laurențiu Cazan a apărut pentru prima oară pe scena muzicii românești în 1982. Celebrul cântăreț a învățat să cânte singur la pian, vioară, tobe și muzicuță, având toate șansele să aibă succes în carieră.

După ce și-a încercat norocul în țară a luat decizia de a se muta în Olanda, dar a revenit în scurt timp în România. Din păcate, succesul pe care-l avea înainte dispăruse.

Ultimul album lansat de cântăreț a fost în anul 2003, perioadă în care s-a și retras din lumina reflectoarelor, în orașul natal.

ADVERTISEMENT