Fotbal intern

Laurențiu Corbu, după CFR Cluj – Dinamo 3-1: ”E greu de explicat”

19.08.2018 | 23:24
Fundașii Laurențiu Corbu și Mihai Popescu nu își pot explica înfrângerea din meciul CFR Cluj - Dinamo București 3-1

Fundașul Laurențiu Corbu a declarat, duminică, după meciul CFR Cluj – Dinamo București 3-1, că nu își poate explica înfrângerea, mai ales că elevii lui Florin Bratu au fost cei care au deschis scorul. Nici coechipierul său Mihai Popescu nu înțelege de unde vine căderea dinamoviștilor.

”Am condus la fel ca și la Mediaș, sperăm să remediem această problemă împreună cu Mister. CFR Cluj nu și-a creat ocazii foarte mari, știam că sunt periculoși la faze fixe. Nu înțeleg de unde vine această cădere. Sperăm să ajungem din nou în play-off. Lucrăm la antrenamente fazeze fixe și sper să mai marcheze, mai ales că am și talie. Am demonstrat că suntem un grup unit, dar probabil că ne lipsește experiența”, a spus Mihai Popescu, autorul golului dinamoviștilor.

Fundașii Laurențiu Corbu și Mihai Popescu nu își pot explica înfrângerea din meciul CFR Cluj - Dinamo București 3-1
Fundașii Laurențiu Corbu și Mihai Popescu nu își pot explica înfrângerea din meciul CFR Cluj – Dinamo București 3-1

Laurențiu Corbu, după CFR Cluj – Dinamo 3-1: ”După ce am înscris am fost mai relxați”

”Ne doream foarte mult cele trei puncte. Din păcate este o înfrângere greu de explicat. După ce am înscris am fost mai relaxați. Nu ne gândeam că devenim lideri, ne gândeam doar să facem un meci bun. A fost un meci destul de bun, destul de echilibrat, dar după ce am am marcat nu am mai fost concentrați. E mare păcat. Fiecare meci trebuie să-l pregătim pentru a lua cele trei puncte”, a afirmat Laurențiu Corbu, după întâlnirea CFR Cluj – DSinamo București 3-1.

Formaţia CFR Cluj a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 3-1, echipa Dinamo București, într-un meci contând pentru etapa a cincea a Ligii 1 Betano. Atacantul George Ţucudean a marcat două din cele trei goluri ale ardelenilor. Pentru CFR Cluj a mai marcat şi Billel Omrani 73, iar pentru Dinamo a înscris Mihai Popescu 61.

Tehnicianul “câinilor”, Florin Bratu, afirmă că e destul de mulţumit de progresele făcute de formaţia sa şi pune căderea echipei din finalul meciului pe seama lipsei de experienţă: Până la un moment dat am jucat bine, consistent. Dar lipsa de maturitate ne-a trădat. Să nu uităm că am jucat contra campioanei, echipa care a fpcut cele mai mari investiţii. Sper să prindem experienţă şi la meciurile următoare să fim mult mai exacţi. N-am avut maturitate în anumite momente de joc, tinereţea se vede în faţa echipelor care au forţă. Trebuie să avem răbdare cu aceşti jucători, pentru că uşor-uşor vom prinde încredere mai multă şi ne vom prezenta mai bine. Dinamo a arătat spirit, a luptat până la capăt în faţa unor adversari mult mai bine cotaţi. Nu ştiu dacă e un obiectiv realist să ne batem la podium. Dacă jucătorii cu experienţă îi vor ajuta puţin mai mult pe cei tineri vom putea să facem lucruri frumoase”.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri