Life

Laurențiu Duță, infectat cu coronavirus. Cum se simte membrul trupei 3 Sud Est

09.04.2021 | 22:06
Laurentiu Duta infectat cu coronavirus Cum se simte membrul trupei 3 Sud Est
Laurențiu Duță, infectat cu coronavirus. Cum se simte membrul trupei 3 Sud Est. Sursa foto: okmagazine.ro
ADVERTISEMENT

Laurențiu Duță de la 3 Sud Est a fost confirmat cu coronavirus în urmp cu două săptămâni, însă a preferat să nu facă publică această veste și s-a autoizolat la domiciliu. 

Din fericire, solistul a avut o formă ușoară a bolii și mai are doar o zi de stat în izolare. Mamagerul trupei a confirmat aceată informație în cadrul unei emisiuni TV și a precizat că artistul își poate relua activitățile începând de mâine, scrie cancan.ro. 

ADVERTISEMENT

La sfârșitul anului trecut, colegul său de trupă, Mihai Budeanu, a avut o formă gravă de COVID-19 și a fost internat la Terapie Intensivă, însă a reușit să câștige lupta cu boala.

Laurențiu Duță, infectat cu coronavirus. Cum se simte membrul trupei 3 Sud Est

Laurențiu Duță nu a avut o formă gravă de Covid-19 și, timp de două săptămâni, a stat acasă în izolare, iar de mâine se poate întoarce la treburile de zi cu zi. Solistul în vârstă de 44 de ani a trecut destul de ușor peste acest impas și acum se simte mult mai bine.

ADVERTISEMENT

Anul trecut, Mihai Budeanu, colegul său de trupă, a fost internat la secția de ATI a Spitalului Municipal din Mangalia, însă medicii au decis să-l transfere la Medgidia. Starea cântărețului a fost una gravă, dar nu a fost intubat și a fost ajutat de tratamentul cu plasmă.

După aproape o lună petrecută la spital, Mihai Budeanu s-a putut întoarce acasă, înă recuperarea a mai durat câteva luni, din moment ce organismul i-a fost destul de afectat.

ADVERTISEMENT

Recent, membrul de la 3 Sud Est s-a vaccinat împotriva Covid-19, dorindu-și foarte mult acest lucru, dat fiind faptul că virusul l-a afectat foarte mult.

„Am stat la ATI, o lună de zile în spital. E greu, nu pot să… Au fost mesaje exagerate, că sunt pe moarte, că am murit. Eu comunicam cu băieţii. Au fost 2-3 zile când era foarte grav şi nu puteam comunica cu nimeni. A fost o cumpănă… La un pas de…

ADVERTISEMENT

Vineri sunt programat la a doua doză de vaccin. După o lună am mers în studio, să vedem cum e vocea, mă temeam să nu rămân fără ea”, povestea Mihai Budeanu în emisiunea „La Măruță” de la Pro TV.

Recent, artistul a declarat pentru FANATIK că s-a vaccinat cu Pfizer și îi îndeamnă și pe alții să se imunizeze anti-Covid.

„Mă simt ok, de vreo trei ore sunt vaccinat. Sper să nu apară de acum încolo efecte adverse. Rapelul îl am programat pe 26 martie, m-am vaccinat cu Pfizer, l-am prins pe ultima sută de metri. Şi soţia mea o să se vaccineze pe 13 martie, ea este programată cu AstraZeneca.

Încurajez lumea să se vaccineze, pentru că aşa scad riscurile de a ne îmbolnăvi şi de a nu trece prin ceea ce am trecut eu. Acum sunt bine, am o bicicletă în casă, pe care mai fac mişcare. Fructe şi legume să mănânce lumea”, a declarat acesta pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT