Life

Laurențiu Duță, primele declarații după ce s-a luptat cu COVID-19: “M-am vaccinat cu AstraZeneca înainte să mă îmbolnăvesc”

14.04.2021 | 11:21
Laurentiu Duta primele declaratii dupa ce sa luptat cu COVID19 Mam vaccinat cu AstraZeneca inainte sa ma imbolnavesc
Laurențiu Duță, primele declarații după ce s-a luptat cu Covid-19. Sursă foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Proaspăt ieșit din izolare după ce a fost testat pozitiv pentru COVID-19, Laurențiu Duță povestește cum s-a simțit în cele 14 zile și care au fost lucrurile la care a fost cu adevărat atent atunci când a fost diagnosticat cu noul coronavirus.

Laurențiu Duță, liderul trupei 3 Sud Est, a făcut primele declarații, după ce s-a luptat cu COVID-19.

ADVERTISEMENT

Artistul era vaccinat cu prima doză de AstaZeneca în momentul în care s-a infectat și spune că este convins că vaccinul l-a ajutat aibă o formă ușoară de COVID.

Laurențiu Duță s-a îmbolnăvit de COVID-19, la o lună de la vaccin

„Am trecut prin Covid. Astăzi este prima zi în care am ieșit din casă, după perioada de izolare.

ADVERTISEMENT

Din fericire, am avut o formă destul de ușoară, în afara unor accese de tuse chinuitoare, care au durat vreo 10 zile. N-am avut alte simptome.”, a povestit artistul, în direct, în cadrul emisiunii “Între prieteni” cu Dana Istrate, difuzată de luni până vineri, de la ora 13:00 la 16:00, la Metropola TV.

Laurențiu Duță
Laurențiu Duță a ieșit din izolare, astăzi, după 14 zile

Laurențiu Duță nu renunță la a doua doză cu AstraZeneca, după ce s-a luptat cu COVID-19

Artistul a spus că este pro vaccinare și a dezvăluit că nu o să renunțe la a doua doză a vaccinului AstraZeneca. Laurențiu Duță este de părere că imunizarea este singura soluție salvatoare în lupta cu nemilosul virus.

ADVERTISEMENT

„Susțin vaccinarea, ba mai mult, cred pe mine m-a ajutat faptul că eram vaccinat cu prima doză în momentul în care m-am îmbolnăvit. M-am vaccinat cu AstaZeneca, iar rapelul îl am programat pe 11 mai. Am amânat puțin, dar o să merg până la capăt.”, a spus liderul trupei 3 Sud Est.

Povestea lui Laurențiu Duță ne aduce aminte și de suferința colegului de trupă care nu a fost atât de norocos.

ADVERTISEMENT

În cazul lui Mihai Budeanu, infecția cu noul coronavirus l-a dus direct pe un pat de Terapie Intensivă, unde singura salvare a fost transplantul de plasmă. Artistul a fost la un pas de moarte și, la scurt timp după ce s-a vindecat, s-a programat, fără să stea pe gânduri, pentru a se vaccina.

“Încurajez lumea să se vaccineze, pentru că aşa scad riscurile de a ne îmbolnăvi şi de a nu trece prin ceea ce am trecut eu. Acum sunt bine, am o bicicletă în casă, pe care mai fac mişcare. Fructe şi legume să mănânce lumea”, declaraMihai Budeanu, în exclusivitate, pentru FANATIK, la scurt timp după ce s-a vaccinat.

ADVERTISEMENT