Sport

Dramele din viața lui Laurențiu Reghecampf: „Fetița mea a murit la un an și două luni, mama are cancer”. Video

Viața l-a pus la grea încercare pe Laurențiu Reghecampf. Tehnicianul Universității Craiova și-a deschis sufletul în emisiunea „Fiță cu Adiță”, difuzată pe canalul de YouTube „The Exclusive”.
10.12.2021 | 20:53
Dramele din viata lui Laurentiu Reghecampf Fetita mea a murit la un an si doua luni mama are cancer Video
Laurențiu Reghecampf. Sursa foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Acum este unul dintre cei mai apreciați antrenori din fotbalul românesc. A reușit să-și găsească fericirea în brațele Corinei Caciuc, femeia care îi va dărui încă un băiețel, dar viața i-a provocat răni care nu se vor putea închide niciodată.

La foarte scurt timp după ce și-a strâns în brațe fetița pentru prima dată, Laurențiu Reghecampf – căci despre el vom vorbi în cele ce urmează – a avut parte de cea mai dureroasă lovitură pe care o poate primi un părinte.

ADVERTISEMENT

Dramele care au marcat viața lui Laurențiu Reghecampf: de la pierderea fetiței și a tatălui, la boala gravă a mamei

A murit la un an și două luni”, își amintește tehnicianul Universității Craiova, vizibil afectat, în cea mai recentă ediție a emisiunii online „Fiță cu Adiță”, difuzată pe canalul de YouTube „The Exclusive”. Rodul căsniciei cu Mariana Pfeiffer, Ana Lisa a fost răpusă de o malformație cardiacă congenitală numită tetralogia Fallot.

Potrivit specialiștilor, aceasta constă în apariția a patru defecte majore ale inimii și vaselor de sânge – stenoză infundibulară (obstrucția fluxului sanguin din ventriculul drept), defect de sept ventricular, dextropoziția aortei și hipertrofie de ventricul drept – care fac în așa fel încât sângele ce nu transportă suficient oxigen să ajungă de la inimă în restul corpului și să se amestece cu cel oxigenat.

ADVERTISEMENT

A fost, însă, doar prima dintr-un lung șir de cumpene pe care viața i le-a scos în cale lui „Reghe”. Cu trei ani în urmă, tatăl s-a stins din viață, lăsându-i  în inimă încă un gol imens, iar acum mama suferă de cancer și este nevoită să suporte dureroasele ședințe de chimioterapie.

Normal că mi-e dor de tata. A murit acum trei ani, a fost un șoc pentru mine. De fapt, aceasta a fost a doua înmormântare la care am participat în viața mea, adică să fiu efectiv în mijlocul unei tragedii. Prima a fost fetița mea.

ADVERTISEMENT

Analis a murit la un an și două luni. Ne-am dat seama că are o boală – se numea tetralogia Fallot – inima nu se formase exact și obosea când mânca. Așa ne-am dat seama că are o problemă, ne-am dus la un control și ni s-a spus că există o problemă și trebuie să se ajungă la o operație.

Am fost la Cluj, la un profesor foarte mare, operația a reușit, dar mi s-a spus că trebuia să lase copilul deschis timp de 48 de ore, să vadă dacă apar complicații și a făcut o pneumonie, din păcate. Eram la Steaua atunci, jucam și în cupele europene.

ADVERTISEMENT

Această tragedie mi s-a întâmplat chiar înaintea unui meci la Craiova, după care trebuia să plecăm în Grecia. Vă dați seama că pentru mine a fost mai ușor să trec peste, fiind mereu plecat, dar fosta mea soție a trebuit să treacă singură peste această perioadă”, i s-a destăinuit Laurențiu Reghecampf lui Adi Voicu, realizatorul emisiunii „Fiță cu Adiță”, difuzată pe canalul de YouTube „The Exclusive”.

Mama lui Laurențiu Reghecampf suferă de cancer: „Sperăm să o operăm înainte de Revelion”

După moartea subită a fetiței și pierderea tatălui, antrenorul Universității Craiova avea să afle că femeia care i-a dat viață se confruntă, de asemenea, cu grave probleme de sănătate. Aceasta suferă de cancer, a trecut deja prin „șapte sau optședințe de chimioterapie și urmează să fie supusă unei intervenții chirurgicale.

Mama are cancer și urmăm un tratament. Am fost cu ea în Turcia, i-am făcut niște analize. Face chimioterapie, deja a terminat a șaptea sau a opta ședință și este mult mai bine, din ce îmi spune ea și din ce îmi spun doctorii.

Sperăm să o operăm înainte de Revelion sau la anul, vedem în funcție de ce se întâmplă în perioada următoare. Sper să treacă. Mama e foarte puternică. Am o fermă la Snagov și își petrece majoritatea timpului acolo, așa că are activitate. Lucrul acesta o ajută foarte mult.

Sunt anumite momente pe care le-aș șterge, dar fac parte din viața mea. Până nu ai parte de lucruri grele, nu le poți vedea pe cele frumoase”, a mărturisit Laurențiu Reghecampf.

Fermă cu peste o mie de animale la Snagov

Tehnicianul Universității Craiova a vorbit și despre alte aspecte ale vieții sale, nu numai despre cele neplăcute. Printre ele, a amintit și de ferma pe care o deține la Snagov, acolo unde crește peste o mie de animale.

„Am făcut ferma… am început să fac pentru mine. Mă îngrășasem foarte mult, ajunsesem pe la 95 de kilograme. Am făcut niște analize în Abu Dhabi, antrenam atunci acolo, și mi s-a spus că mănânc foarte multă carne și multe lucruri care nu-mi fac bine.

Am început să fac ferma asta cu gândul că vreau să mănânc ceva sănătos, ceva de la mine. Am început cu câteva găini, vaci, porci, oi… așa, de fun, și am ajuns acum să am în jur de o mie de animale, poate mai mult. E o fermă foarte mare, e și un abator”, a mai spus Laurențiu Reghecampf


  • (P) Cota BETANO pentru FC Voluntari – U Craiova: 2,45 este cota pentru „peste 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT