Fotbal international

Laurențiu Reghecampf a ajuns la restaurantul celebrului bucătar al fotbaliștilor! A mâncat o friptură de aur în valoare de 1.200 de euro. VIDEO

30.12.2019 | 21:11
Laurentiu Reghecampf a ajuns la restaurantul celebrului bucatar al fotbalistilor A mancat o friptura de aur in valoare de 1200 de euro VIDEO
ADVERTISEMENT

Laurențiu Reghecampf se destinde la Dubai după un sezon complicat cu Al Wasl și a fost la restaurantul celebrului Nusr-et, bucătar care a sevit de-a lungul timpului numeroși fotbaliști precum: Paul Pogba, Franck Ribery, David Beckham, Diego Maradona sau Pierre-Emerick Aubameyang.

Laurențiu Reghecampf a dat 1.200 de euro pentru o friptură

Laurențiu Reghecampf, antrenorul lui Al Wasl, a fost la restaurantul lui „Salt Bae” din Dubai și a dat o adevărată avere pentru o friptură. Firește, nu era o simplă friptură, ci una poleită cu aur și servită chiar de bucătarul fotbaliștilor.

ADVERTISEMENT

Filmulețul în care „Reghe” este servit de „Salt Bae” a fost postat de Ana Maria Prodan pe rețelele de socializare, iar în imagini este surprins și Cătălin botezatu, celebrul creator de modă român.

 

Surprizele „Reghe” pentru soția sa

De-a lungul timpului, Laurențiu Reghecampf a surprins-o de mai multe ori pe Ana-Maria Prodan, care a povestit ce cadouri i-a oferit soțul ei, chiar atunci când se scria de un posibil divorț, conform cancan.ro.

ADVERTISEMENT

„Eu primesc cadouri în fiecare zi, dacă mă crezi. Eu primesc flori, comandă, acasă, poate săptămânal. Laur este un romantic incurabil. Este un tip pe care nu l-am auzit bârfind pe cineva, nu l-am auzit să comenteze de viața cuiva, nu are răutăți, nu-l interesează nimic.

La noi, motto-ul vieții este: „Câinii latră, ursul trece”. Atât. Ce vorbește lumea, ce nu vorbește, nu e treaba noastră. Nu trăim pentru lume, trăim pentru noi. Așa mi-am învățat copiii.

ADVERTISEMENT

Ți-aduci aminte când toate ziarele scriau că am divorțat, că nu putem să anunțăm că aoleo ce avere avem și nu putem să ne-o împărțim, că de fapt fiecare are viața lui… E, uite, eu în perioada aia cred că primeam brățări peste brățări imediat ce spuneam: „mamă, ce mi-a plăcut brățara aia”.

Seara mergeam la magazin și mi-o dădea sau mi-o trimitea acasă. Noi suntem altfel, noi suntem aparte și model”, a declarat ea.

ADVERTISEMENT