Sport

Laurențiu Reghecampf a anunțat când va pleca Andrei Ivan de la Universitatea Craiova: „Doreşte să se reîntoarcă afară!”

Laurențiu Reghecampf, antrenorul Universității Craiova, a vorbit despre momentul în care Andrei Ivan ar putea părăsi formația olteană.
02.11.2021 | 10:52
Laurentiu Reghecampf a anuntat cand va pleca Andrei Ivan de la Universitatea Craiova Doreste sa se reintoarca afara
ADVERTISEMENT

În ultima perioadă, Andrei Ivan a avut evoluții extraordinare în tricoul Universității Craiova, astfel că au apărut speculații conform cărora mai multe echipe din străinătate îl doresc pe acesta, printre care și Galatasaray.

Andrei Ivan (24 de ani) a fost readus la Universitatea Craiova, în vara lui 2019, de la Krasnodar, pentru 1,5 milioane de euro. Acesta mai are contract până în 2023 cu gruparea din Bănie.

ADVERTISEMENT

Laurențiu Reghecampf a anunțat când va pleca Andrei Ivan de la Universitatea Craiova

Antrenorul oltenilor a remarcat, la rândul său, evoluțiile foarte bune ale lui Andrei Ivan, din ultimele partide, și susține că acesta își dorește să revină în fotbalul din străinătate.

„Reghe” este convins că, în cazul în care Andrei Ivan va fi constant în evoluții, va primi oferte serioase, iar, la vară, va pleca de la Universitatea Craiova.

ADVERTISEMENT

„Un fotbalist poate să joace foarte bine şi dacă nu marchează. Este evident însă că un atacant trebuie să o bage şi în poartă, iar în ultima perioadă Ivan le reuşeşte pe amândouă.

El ştie, poate mai bine decât alţii, cât este de greu în străinătate, dar sunt sigur că a remarcat şi lucrurile bune din fotbalul important şi îşi doreşte să se reîntoarcă afară.

ADVERTISEMENT

Pentru a obţine asta, el trebuie să continue acest sezon bun, echipa să aibă performanţe şi sunt sigur că la vară, la finalul campionatului, vor apărea oferte adevărate pentru el.

Staţi liniştiţi, e suficient de matur să nu mai creadă că ofertele serioase vin după trei meciuri, şapte meciuri reuşite.

ADVERTISEMENT

Ştie bine ce îi trebuie, adică seriozitate, constanţă şi meciuri bune legate. Depinde de el mai mult decât de oricine”, a declarat Laurențiu Reghecampf, pentru Digi Sport.

Până acum, Andrei Ivan a avut două experiențe în fotbalul din străinătate, la Krasnodar și Rapid Viena.

În prezent, Universitatea Craiova se află pe locul 2 din Liga 1, cu 28 de puncte obținute după 14 meciuri jucate.

  • 1 milion de euro este cota lui Andrei Ivan, conform transfermarkt.com
  • 8 goluri și 2 pase decisive a dat Andrei Ivan în 12 partide bifate pentru Universitatea Craiova, în acest sezon

  • (P) Cota BETANO pentru Farul Constanța – Universitatea Craiova: 1,95 este cota pentru „ambele marchează”. Vezi aici toate cotele! 

ADVERTISEMENT