Fotbal international

Laurențiu Reghecampf a demisionat de la Al Wasl! A plecat după ce a pierdut cu Isăilă

18.10.2020 | 15:05
Laurentiu Reghecampf a demisionat de la Al Wasl A plecat dupa ce a pierdut cu Isaila
ADVERTISEMENT

Antrenorul Laurențiu Reghecampf a demisionat de la echipa Al Wasl din Emiratele Arabe Unite.

Tehnicianul se afla pe banca tehnică a celor de la Al Wasl din decembrie 2018, după ce anterior o pregătise pe Al Wahda.

Reghecampf a condus-o pe Al Wasl în 62 de meciuri, înregistrând 25 de victorii, 11 remize șu 26 de înfrângeri.

ADVERTISEMENT

Demisie surprinzătoare a lui Laurențiu Reghecampf de la Al Wasl

Demisia lui Laurențiu Reghecampf de la Al Wasl este una surprinzătoare, deoarece sezonul în Arabia Saudită abia a început.

Conform gsp.ro, Reghe a demisionat pentru că șefii nu i-au dat bani de transferuri pe care i-au promis înainte de începerea campionatului. Antrenorul român le-a spus conducătorilor că nu poate obține performanță și nu se poate bate pentru trofee cu jucători fără experiență și aduși de la echipa a doua.

ADVERTISEMENT

Informația a fost confirmată de soția antrenorului, Anamaria Prodan. ”Laurențiu le-a cerut celor de la club să-l lase să plece, pentru că își dorea o nouă provocare. Conducerea lui Al Wasl a fost de acord cu cerința lui, astfel că despărțirea s-a produs fără probleme”, a declarat Prodan pentru digisport.ro.

Este adevărat că formația fostului tehnician de la FCSB a pierdut acasă în prima etapă, scor 1-4, în fața echipei Bani Yas, pregătită de românul Daniel Isăilă.

ADVERTISEMENT

Cu o săptămână înainte, Al Wasl se impusese, în deplasare, scor 2-1, în fața formației Al Wahda, în prima manșă din runda inaugurală a Cupei Ligii.

Laurențiu Reghecampf i-a luat apărarea selecționerului Mirel Rădoi și consideră că nu este vina acestuia că echipa națională a României a ratat calificarea la EURO 2021.

ADVERTISEMENT