Fotbal intern

Laurențiu Reghecampf a explicat relația pe care a avut-o cu Gigi Becali la FCSB: ”Cel care plătește trebuie să știe ce face cu banii”

07.07.2020 | 21:45
Laurentiu Reghecampf a explicat relatia pe care a avuto cu Gigi Becali la FCSB Cel care plateste trebuie sa stie ce face cu banii
ADVERTISEMENT

Fostul antrenor al echipei FCSB, Laurențiu Reghecampf, a explicat relația pe care a avut-o cu finanțatorul Gigi Becali în perioada când i-a antrenat pe ”roș-albaștri”.

Actualul tehnician al formației Al Wasl din Emiratele Arabe Unite a mărturisit că în perioada sa patronul nu suna pentru a face schimbările în timpul meciului.

ADVERTISEMENT

Laurențiu Reghecampf a mai anunțat că l-a cooptat în staff-ul său de la Al Wasl pe fostul internațional Basarab Panduru, în condițiile în care ar putea să-și piardă doi colaboratori.

Cum a decurs relația dintre Gigi Becali și Laurențiu Reghecampf la FCSB

”Vorbeam trei ore pe zi cu Gigi! Strategia unui club trebuie să o facă ăla care dă banii. Nu avea pe cine să sune, eu nu folosesc telefoane”, a explicat Laurențiu Reghecampf relația cu Gigi Becali la FCSB.

ADVERTISEMENT

”Poate îl suna pe Mache, însă la mine nu ajungea informația. Eu aveam strategia făcută. Eu cred că nu este greu de lucrat cu el, cred că este foarte ușor să lucrezi dacă știi să explici ce vrei să faci și ce îți propui”, a declarat Reghe pentru gsp.ro.

”Cel care plătește trebuie să știe ce face cu banii. Este un om cu care se poate lucra foarte bine, căruia nu îi place să piardă. Când cineva reușește să găsească o balanță între felul lui de a fi și rezultate este foarte ușor să ai o relație bună”, a menționat tehnicianul.

ADVERTISEMENT

Patronul FCSB-ului a dezvăluit la finalul lunii iunie că a purtat discuții cu Laurențiu Reghecampf despre o posibilă revenire la echipă. ”Reghe” i-a spus latifundiarului din Pipera că este oricând pregătit să vină să-l ajute dacă are nevoie.

Finanțatorul echipei FCSB, Gigi Becali, a avut o reacție furioasă la adresa lui Edi Iordănescu, după ce antrenorul a explicat de ce a refuzat să vină la vicecampioana României. După tirada omului de afaceri, tehnicianul i-a dat un răspuns tăios.

ADVERTISEMENT

FANATIK a discutat cu Gigi Becali despre soarta băncii tehnice a roș-albaștrilor. Patronul a avansat o variantă în premieră în ceea ce privește noul antrenor, dezvăluită în exclusivitate pentru site-ul nostru.  Este vorba de Toni Petrea, unul dintre secunzii lui Laurențiu Reghecampf.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Dinamo: 4,55 este cota pentru “x pauză / 1 final”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT