Sport

Laurențiu Reghecampf a fost aproape de a ajunge la Rapid: „Am avut o discuție cu George Copos”

19.03.2020 | 20:22
Laurentiu Reghecampf a fost aproape de a ajunge la Rapid Am avut o discutie cu George Copos
ADVERTISEMENT

Laurențiu Reghecampf a vorbit despre faptul că a fost aproape să aungă la Rapid înainte de a semna cu FCSB. În cele din urmă, oferta venită din partea roș-albaștrilor a cântărit mai mult, iar „Reghe” a ajuns la FCSB.

Laurențiu Reghecampf a fost aproape de a ajunge la Rapid

Laurențiu Reghecampf a fost aproape de a ajunge la Rapid și a povestit că a discutat cu George Copos înainte de a semna cu FCSB: „Țin minte că de la Mihai Stoichiță am preluat echipa în sezonul 2012-2013.

ADVERTISEMENT

Am avut înainte o discuție cu George Copos la Rapid, după am fost sunat de domnul Teia Sponte să vin la Steaua (n.r.- FCSB). Eu l-am sunat pe domnul Copos și i-am spus că am primit o ofertă de la Steaua, iar pentru mine a fost mai importantă oferta.

Eu am fost acasă la domnul Gigi Becali, ne-am înțeles foarte bine, nu am discutat foarte mult de partea financiară pentru că au fost lucrurile bine reglate de la început”.

ADVERTISEMENT

„M-a interesat să am o relație directă cu Gigi Becali”

Laurențiu Reghecampf a mai vorbit despre ce și-a dorit în primul moment când a ajuns la FCSB: „În primul rând m-a interesat să am o relație directă cu Gigi Becali și să știu care e ierarhia în club, pentru ca jucătorii să se simtă încrezători”.

„Noi l-am adus pe Pintilii, pe Rocha de la Chaijna, pe Adi Popa, Gabi Iancu, pentru ca să creăm concurență pe fiecare post. Erau jucători care trebuiau să ne ajute să ne batem la campionat și în Europa.

ADVERTISEMENT

Noi a trebuit să facem bani, asta era o problemă care ne interesa. În momentul în care au venit rezultatele, echipa a devenit din ce în ce mai importantă, iar jucătorii și-au dat seama că sunt mult mai puternici.

Știam ceea ce trăisem în Germania, dar și acum sunt sigur că în fotbalul românesc dacă ai jucători de valoare și dacă sunt bine pregătiți din punct de vedere psihic și fizic se pot realiza aceleași performanțe.

ADVERTISEMENT

Știam că având o pregătire foarte bună puteam face rezultate foarte bune. Dacă jucătorii români vor realiza că fotbalul modern s-a schimbat enorm, atunci vom ajunge să avem mult mai multe performanțe”, a încheiat „Reghe”.

  • 8 este locul pe care Al Wasl îl ocupă în campionat, cu 29 de puncte
ADVERTISEMENT