Sport

Laurenţiu Reghecampf a ignorat “indicațiile prețioase” ale patronului Rotaru la CFR Cluj – U Craiova! Fanatik a avut dreptate: Tata Reghe, decizie pe placul lui Gigi Becali

CFR Cluj - U Craiova este meciul care poate decide campioana în Casa Pariurilor Liga 1, iar Laurenţiu Reghecampf a ignorat sfatul transmis de Mihai Rotaru, în dimineaţa partidei.
15.05.2022 | 20:50
Laurentiu Reghecampf a ignorat indicatiile pretioase ale patronului Rotaru la CFR Cluj  U Craiova Fanatik a avut dreptate Tata Reghe decizie pe placul lui Gigi Becali
Cum i-a ignorat Laurenţiu Reghecampf sfatul lui Mihai Rotaru
ADVERTISEMENT

Toţi ochii sunt pe CFR Cluj – U Craiova, după ce FCSB a remizat cu FC Voluntari şi şi-a redus considerabil şansele la titlu. Cu un succes pe teren propriu, ardelenii vor câştiga al cincilea titlu consecutiv de campioană a României. Înaintea meciului din Gruia, Mihai Rotaru a avut un sfat pentru Laurenţiu Reghecampf, în privinţa strategiei clubului.

Sfatul lui Mihai Rotaru, din dimineaţa meciului CFR Cluj – U Craiova, ignorat de Laurenţiu Reghecampf

Înaintea meciului CFR Cluj – U Craiova, care poate aduce titlul în Gruia, Mihai Rotaru l-a sfătuit pe Laurenţiu Reghecampf să ţină cont de două chestiuni vitale pentru viitorul pe termen scurt al oltenilor. După ce a ratat calificarea în finala Cupei României, Ştiinţa mai are la dispoziţie barajul pentru a ajunge în preliminariile Conference League, astfel că acel meci devine obiectivul numărul 1 pe final de sezon.

ADVERTISEMENT

“Mai avem 3 meciuri: cu CFR și cu Farul în campionat, plus barajul pentru Conference League. Strategia clubului nostru e să abordăm meciurile de dinaintea barajului ținând cont de două chestiuni: o constrângere și o intenție.

Constrângerea se referă la faptul că nu ar trebui forțați cei în pericol de accidentare. Sunt 2-3 jucători în această situație și este absolut normal să nu-i rupem înaintea barajului de Europa.

ADVERTISEMENT

Intenția este ca la un moment-dat, în aceste meciuri pre-baraj, să debutăm doi jucători de la Centrul de Copii și Juniori. Un minut, 5 minute, 20 minute, vom vedea. Atenție, asta doar dacă scorul o va permite! De exemplu, dacă e 0-0 și CFR e călare pe noi, n-are rost să-i expunem pe copii”, spunea Mihai Rotaru, pentru gsp.ro, în dimineaţa meciului CFR Cluj – U Craiova.

Primul “11” al Universităţii Craiova în meciul cu CFR Cluj: Pigliacelli – Vlădoiu, Papp, Găman, Vătăjelu – Screciu, Mateiu – Baiaram, Crețu, Ivan – Koljic.

Laurenţiu Reghecampf a ales cel mai bun “11” şi ignoră sfatul lui Mihai Rotaru. Dedicaţia pentru Gigi Becali, care mai speră la titlu

Contrat sfatului dat de Mihai Rotaru, Laurenţiu Reghecampf a ales să trimită în teren cel mai bun “11”, ca o dedicaţie pentru Gigi Becali, al căruit plan a fost dezvăluit în exclusivitate de FANATIK.

ADVERTISEMENT

Din informaţiile FANATIK, Gigi Becali i-ar fi transmis lui Laurenţiu Reghecampf, prin prieteni comuni, că se va întoarce ca antrenor al celor de la FCSB, într-o bună zi. Mai mult decât atât, patronul a plusat şi îl va lua în considerare ca primă variantă de înlocuire în cazul unei despărţiri de Toni Petrea.

Astfel, înainte de CFR Cluj – U Craiova, Laurenţiu Reghecampf a primit o motivaţie în plus să obţină un succes pe terenul campioanei României. În plus, antrenorul oltenilor vine după două înfrângeri, 0-1 cu FCSB şi 0-1 cu Sepsi Sfântu Gheorghe, care au blocat două obiective importante pe final de sezon: clasarea pe locul 2 şi calificarea în finala Cupei României.

ADVERTISEMENT

U Craiova are un singur jucător pe bancă din Centrul de Copii şi Juniori

Pe banca de rezerve, la meciul din Gruia, Laurenţiu Reghecampf are un singur jucător de la Centrul de Copii şi Juniori al Universităţii Craiova. Marian Danciu a prins lotul pentru derby-ul cu CFR Cluj şi ar putea să bifeze debutul în Casa Pariurilor Liga 1 dacă Reghe va decide să-l introducă.

În vârstă de 20 de ani, Marian Danciu a jucat la “satelitul” Universităţii Craiova, în Liga 3, şi este din aceeaşi generaţie cu Ştefan Baiaram, titular în meciul cu CFR Cluj, şi cu Ionuţ Mitran, care a bifat 10 meciuri în Liga 1 pentru formaţia din Bănie.


  • (P) Cota BETANO pentru CFR Cluj – Universitatea Craiova: 1,39 este cota pentru „peste 1,5 goluri marcate”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT