Sport

Laurențiu Reghecampf a prefațat meciul cu CFR Cluj! Gustavo nu va mai bate penalty-uri la U Craiova: „Vor apărea jucători care o să marcheze”

Laurențiu Reghecampf a prefațat duelul cu CFR Cluj.
17.09.2021 | 19:41
Laurentiu Reghecampf a prefatat meciul cu CFR Cluj Gustavo nu va mai bate penaltyuri la U Craiova Vor aparea jucatori care o sa marcheze
ADVERTISEMENT

Laurențiu Reghecampf a vorbit înaintea duelului dintre CFR Cluj și U Craiova, spunând că orice se poate întâmpla în confruntarea din „Gruia” și nu ține cont de faptul că adversarii au pierdut ultimele două meciuri jucate.

Totodată, „Reghe” a vorbit și despre penalty-ul ratat de Gustavo în meciul cu Sepsi, lăsând să se înțeleagă că brazilianul nu va mai executa loviturile de la 11 metri pentru olteni.

ADVERTISEMENT

Laurențiu Reghecampf a prefațat meciul CFR Cluj – U Craiova

Laurențiu Reghecampf a prefațat duelul dintre CFR Cluj și U Craiova, tehnicianul vorbind despre importanța jocului din campionat, dar și cel din Cupa României, acolo unde oltenii vor da tot peste clujeni:

„Ca orice meci înaintea celor de la CFR va fi o partidă dificilă pentru noi. Jucăm cu echipa campioană, jucăm cu o echipă puternică, foarte bine organizată, cu jucători de valoare.

ADVERTISEMENT

Deci, cu siguranță va fi un meci foarte greu pentru noi. Am urmărit meciul CFR-ului din Conference League, asta e meseria noastră, încercăm să analizăm cât mai bine adversarul din meciul următor.

Meciul din Conference League nu-l comparăm cu cel din campionat, sunt alte ambiții, sunt alte interese. Din păcate, cei de la CFR au pierdut, iar noi acum trebuie să profităm de acest moment, ei venind după două meciuri pierdute”.

ADVERTISEMENT

„Sperăm să profităm de acest moment și să reușim să câștigăm punct sau puncte. Cu siguranță, CFR formează un grup puternic, au un antrenor foarte buni, jucători care au calitate individuală, deci nu contează că au pierdut în Conference League și în ultima etapă din campionat.

Trebuie să mergem concentrați, trebuie să mergem să avem un meci de luptă cu echipa campioană.

Ne gândim la noi, noi trebuie să reușim să câștigăm, pentru că în ultima etapă din campionat am ratat mult. Mă gândesc de la meci la meci și toate meciurile sunt importante pentru noi atât în campionat, cât și în Cupa României”, a spus „Reghe” în cadrul unei conferințe de presă.

ADVERTISEMENT

„Vor apăre jucători care o să marcheze din penalty-uri!”

Laurențiu Reghecampf a vorbit despre penalty-ul ratat de Gustavo în confruntarea cu CFR Cluj și a sugerat că brazilianul nu va mai executa loviturile de la 11 metri pentru echipă:

„Nu am de ce să țin cont, nu avem jucători cu probleme, trebuie să alcătuim cel mai bun 11, pentru noi e foarte important meciul din campionat și vom trata și Cupa serios, dar noi nu avem un program încărcat, deci nu cred că va fi o problemă pentru jucătorii noștri.

Noi lucrăm în fiecare zi și încercăm să le dăm jucătorilor soluții să ajungă unde doresc. Se întâmplă să ratăm mult sau penalty-uri, dar sunt sigur că Elvir Koljic nu va mai rata cum a ratat cu Sepsi, 11 metri… vor apărea jucători care vor marca”.

„Pe mine mă bucură că am ajuns să avem atât de multe ocazii. Ăsta e programul, îl luăm ca atare. Mi-aș dori o victorie la Cluj, dar nu are relevanță că vine ziua mea, eu mă gândesc la meci și încerc să le dau jucătorilor toate informațiile și să alcătuiesc cel mai bun 11 pentru meciul cu CFR.

E greu de pregătit un meci împotriva echipei campioane”, a mai spus Laurențiu Reghecampf în încheierea conferinței de presă.


  • (P) Cota BETANO pentru CFR Cluj – Universitatea Craiova: 1,85 este cota pentru „X2”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT