Sport

Plecarea lui Reghecampf din Golf, regretată enorm: „Este omul care m-a influențat!”. Exclusiv

Laurențiu Reghecampf a fost lăudat de un fost colaborator din Zona Arabiei. „Unul dintre cei mai mari antrenori din noua generație,” a declarat acesta pentru FANATIK.
05.08.2021 | 10:17
Plecarea lui Reghecampf din Golf regretata enorm Este omul care ma influentat Exclusiv
Laurențiu Reghecampf primește laude din Golf: „Unul dintre cei mai mari antrenori”. Exclusiv. FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

Laurențiu Reghecampf nu are parte de un început de mandat liniștit la Universitatea Craiova. Acesta a început cu stângul, fiind eliminat din Conference League de albanezii de la Laci. În campionat, Știința a pierdut pe teren propriu în fața celor de la FC Botoșani, scor 1-2.

Într-un interviu în exclusivitate pentru FANATIK, Dan Zdrîncă, unul dintre cei mai respectați tehnicieni din zona Golfului, a vorbit despre noua aventură din Al Ain, despre Reghecampf, dar a dezvăluit și ce fotbaliști români ar fi putut ajunge la echipele din acea zonă.

ADVERTISEMENT

Dan Zdrîncă știe metodele de lucru ale lui Laurențiu Reghecampf și are încredere că acesta va face treabă la Universitatea Craiova: „Unul dintre cei mai mari tehnicieni din noua generație”

Dan Zdrîncă este unul dintre românii care au făcut performanță în zona arabă. FANATIK a mai realizat un material cu omul care i-a impresionat pe arabi. Antrenorul cu portarii a lucrat la Al Hilal în momentul în care Laurențiu Reghecampf se afla la club.

24 de meciuri a contabilizat Reghecampf la Al Hilal, reușind următorul bilanț: 13 victorii, 6 remize şi 5 înfrângeri. Dan Zdrîncă, cel care s-a întors recent la Al Ain, a acceptat să vorbească pentru FANATIK despre perioada din Arabia, dar a avut și cuvinte de laudă la adresa antrenorului principal al Universității Craiova.

ADVERTISEMENT

Din nou în zona Arabă, cum a fost revenirea?

– Sunt foarte fericit că am revenit la clubul Al Ain din Emiratele Arabe, club cu care am avut contract până în vara trecută. La începutul lunii iulie am fost sunat de către portarul echipei Khaled Eissa spunându-mi că are nevoie de mine și că trebuie să mă întorc.

Bineînțeles că toate aceste discuții au fost după numirea antrenorului principal Serghey Rebrov, care a fost din start de acord să lucrăm împreuna. Bineînțeles că eu cu Rebrov nu mă cunoșteam personal, dar el a acceptat din start faptul că portarul Khaled Eissa și-a dorit enorm revenirea mea la echipă.

ADVERTISEMENT

Îl cunoști pe Laurențiu Reghecampf, ați fost la același club, ce impresie ți-a lăsat?

– Nu am lucrat cu el chiar în mod direct. La Al Hilal eu eram la echipa olimpică, fiind adus chiar de el, dar, pentru mine, „Mister” este unul dintre cei mai mari antrenori din nouă generație.

Crezi că va face treabă la Universitatea Craiova?

– Sunt convins că va reuși, dar nimic nu se poate face peste noapte. Este nevoie de ceva timp pentru ca munca prestată de el și staff-ul lui sa-și spună cuvântul.

ADVERTISEMENT
  • 45 de ani are Laurențiu Reghecampf
  • 2014-2015 a fost sezonul în care „Reghe” a antrenat-o pe Al Hilal

Mesajul pentru Laurențiu Reghecampf și dezvăluirea despre cum sunt priviți românii în zona Arabiei: „Burcă și Florin Tănase au fost aproape să semneze aici”

Ți-ai fi dorit să ajungi în staff-ul lui de la echipa din Bănie?

– Pentru mine, „Mister” este omul care m-a influențat pozitiv, este un antrenor cu care eu mi-aș dori să lucrez și, de ce nu, poate pe viitor acest lucru va fi posibil.

La ce nivel e fotbalul de acolo comparativ cu al nostru?

– Nivelul fotbalului a crescut enorm și este în continuă creștere prin aducerea unor fotbaliști de mare valoare. În Emirate se joacă cu patru străini, străini care sunt plătiți pe măsura valorii lor. Din câte știu, foarte aproape de un contact aici au fost și doi fotbaliști români, Burcă și Florin Tănase. Nu-și putea spune exact pentru care motiv transferul lor nu s-a realizat.

dan zdrîncă
Dan Zdrîncă este foarte apreciat în zona arabă.

Românii sunt apreciați acolo?

– Aici au antrenat Ilie Balaci și Cosmin Olăroiu și au jucat fotbaliști precum Mirel Rădoi, asta face ca încrederea lor in romani sa fie mare.

Un mesaj pentru Laurențiu Reghecampf și staff-ul său?

– Să aibă parte de mult noroc!

Dan Zdrîncă a reușit să cucerească două trofee de campion în perioada în care a făcut parte din staff-ul echipei Al Hilal. Ca fotbalist, acesta a jucat în țară pentru echipe ca Extensiv Craiova, Astra, Jiul Petroșani, FC Brașov și Farul Constanța.


  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – FC Voluntari: 2,18 este cota pentru “peste 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT