Fotbal international

Laurenţiu Reghecampf a fost prezentat la Al Wasl! Salariu uriaş primit de antrenorul român. Foto

06.01.2019 | 12:05
Laurenţiu Reghecampf a semnat cu Al Wasl şi a fost prezentat oficial

Laurenţiu Reghecampf a semnat contractul cu Al Wasl, echipă despre care FANATIK a scris pe 26 decembrie că i-a făcut o ofertă de 3,5 milioane de euro pe an. Antrenorul în vârstă de 43 de ani a fost dorit şi de Gigi Becali la FCSB, dar acesta a ales banii arabilor.

Deşi a fost demis de la Al Wahda în luna noiembrie pentru că nu a avut rezultate bune, Reghe nu a stat foarte mult timp fără angajament. Deşi Gigi Becali ar fi vrut ca Laurenţiu Reghecampf să îl înlocuiască pe Nicolae Dică pe banca tehnică a FCSB-ului, antrenorul român a fost convins de formaţia din Emiratele Arabe Unite să semneze. VEZI FOTO ÎN GALERIA DE MAI SUS!

Laurenţiu Reghecampf a semnat cu Al Wasl pentru un salariu uriaş

Astfel, antrenorul român a semnat un contract valabil pentru următoarele două sezoane, iar salariul pe care îl va încasa de la Al Wasl este uriaş! Arabii au decis să îi ofere lui Laurenţiu Reghecampf nu mai puţin de 3,5 milioane de euro pe sezon, ceea ce înseamnă că tehnicianul va pleca din Emiratele Arabe Unite cu 7 milioane de euro. De la Al Wahda, fosta lui echipă, Reghe nu a plecat cu buzunarul gol. Cum salariul său anual era de 4 milioane de euro, antrenorul şi şeicii au bătut palma pentru o despăgubire în valoare de 3 milioane de euro.

Laurenţiu Reghecampf va avea o misiune dificilă la Al Wasl. Antrenorul român trebuie să salveze echipa de la retrogradare, iar primul meci al lui Reghe pe banca tehnică a grupării din Emiratele Arabe Unite va avea loc pe 5 februarie, cu Al Fujairah, echipa de pe locul 14. Al Wasl se află pe poziţia a 12-a, prima deasupra liniei retrogradării, cu 11 puncte.

Laurenţiu Reghecampf şi arabii de la Al Wasl

Reghe are trei trofee cu FCSB

Pe parcursul carierei, Laurenţiu Reghecampf a mai antrenat echipe precum Gloria Bistriţă, U Craiova, FC Snagov, Concordia Chiajna, FCSB, Al Hilal, Litex şi Al Wahda. Antrenorul român este adeptul sistemului 4-2-3-1 şi trei trofee câştigate cu FCSB: Supercupa României (2013 – 2014) şi titlul în Liga 1 Betano (2012 – 2013 şi 2013-2014).