Life

Laurențiu Reghecampf a spus adevărul despre relația cu fiul său, Bebeto: ”Va crește, va înțelege”

Laurențiu Reghecampf a dezvăluit cum se înțelege cu fiul său, Bebeto. Ce vrea să facă cât mai repede antrenorul de fotbal.
08.07.2024 | 12:00
Laurentiu Reghecampf a spus adevarul despre relatia cu fiul sau Bebeto Va creste va intelege
Laurențiu Reghecampf a dezvăluit cum se înțelege cu fiul său, Bebeto. Ce vrea să facă cât mai repede antrenorul de fotbal. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Laurențiu Reghecampf a spus adevărul despre relația cu fiul său, Bebeto. Sportivul consideră că băiatul din mariajul cu Anamaria Prodan va crește și va înțelege ce s-a întâmplat, în realitate, între cei doi părinți ai săi.

Laurențiu Reghecampf a dezvăluit cum se înțelege cu fiul său, Bebeto. Ce vrea să facă cât mai repede antrenorul de fotbal

Laurențiu Reghecampf a dezvăluit cum se înțelege cu fiul său, Bebeto. Ce vrea să facă cât mai repede antrenorul de fotbal pentru a fi mai aproape de băiatul care a rămas în grija fostei partenere de viață, Anamaria Prodan.

ADVERTISEMENT

Sportivul susține că își dorește să petreacă mai mult timp cu adolescentul, dar și să aibă o discuție sinceră cu acesta. Vedeta recunoaște că legătura s-a răcit în ultima perioadă, dar are încredere că se va schimba curând.

„Cu Bebe relația nu este încă 100% ok, dar, cu siguranță, în scurt timp, relația va intra pe un drum normal. Nu este spre bine, deocamdată, dar sunt sigur că el va crește, va înțelege lucrurile.

ADVERTISEMENT

Vom avea, la un moment dat, o discuție amândoi, fără să fie controlat de nimeni”,  a mărturisit Laurențiu Reghecampf despre fiul său, Bebeto, în podcast-ul moderat de Ameri Nasrin pe canalul său de Youtube.

Laurențiu Reghecampf: ”Eu m-aș ocupa dacă aș fi lăsat”

Laurențiu Reghecampf a discutat și despre acuzațiile care i se aduc din partea fostei partenere de viață. Anamaria Prodan a declarat în repetate rânduri că antrenorul de fotbal nu își caută fiul și că nu petrece timp cu el.

ADVERTISEMENT

În plus, sportivul este conștient că adolescentul de 15 ani are foarte multe lucruri de procesat după despărțirea de mama sa. Vedeta își dorește o relație liberă și sinceră și spune că nu îl condamnă, realizând că în adâncul sufletului este supărat.

Mai mult decât atât, antrenorul de fotbal susține că e dreptul lui Bebeto să fie supărat, dar este ferm convins că va veni momentul în care va depăși aceste lucruri și că relația dintre ei va fi așa cum a fost întotdeauna.

ADVERTISEMENT

„Mie nu-mi convine să am o relație cu Bebe și să o sun pe Ana (n.r. – Prodan) să-i cer voie, cum este acum. Cu toate că ea declară peste tot că eu nu mă ocup, dar eu m-aș ocupa și aș face foarte multe lucruri dacă aș fi lăsat.

Dar nu să fiu controlat. Nici măcar nu m-am dus cu poliția, să pun copilul să aleagă…mergi cu taică-tu, niciodată!”, a mai spus Laurențiu Reghecampf despre legătura cu fiul său, Bebeto.

ADVERTISEMENT
Soția lui Lionel Messi, criticată după imaginile apărute: „Scene grele când apare ghemuită...
Soția lui Lionel Messi, criticată după imaginile apărute: „Scene grele când apare ghemuită pentru străini pe internet”
Ianis Hagi, nunta anului: cât îl costă pe tricolor marele eveniment. A vândut...
Ianis Hagi, nunta anului: cât îl costă pe tricolor marele eveniment. A vândut drepturile de televizare
Hăituită fără milă, Zoia Ceaușescu s-a ascuns în casa unui fotbalist imens al...
Hăituită fără milă, Zoia Ceaușescu s-a ascuns în casa unui fotbalist imens al României. Cum a ajuns fiica dictatorilor României exilată în locuința acestuia
Reacţia lui Wiz Khalifa după ce a fost săltat de jandarmi la festivalul 
Reacţia lui Wiz Khalifa după ce a fost săltat de jandarmi la festivalul "Beach, Please!"
Irinel Columbeanu, descris în șase cuvinte de fiica lui! Ce a spus a...
Irinel Columbeanu, descris în șase cuvinte de fiica lui! Ce a spus a spus Irina despre fostul milionar, ajuns falit și în azil
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
PRIMELE IMAGINI cu ATACATORUL LUI TRUMP! RĂSTURNARE TOTALĂ de SITUAȚIE
PRIMELE IMAGINI cu ATACATORUL LUI TRUMP! RĂSTURNARE TOTALĂ de SITUAȚIE
Primele imagini de la nunta lui Ianis Hagi! Cum arată Elena Tănase în...
Primele imagini de la nunta lui Ianis Hagi! Cum arată Elena Tănase în rochie de mireasă și ce tradiții se țin în acest moment la Constanța | VIDEO
Doliu la Hollywood. A murit idolul unei generații
Doliu la Hollywood. A murit idolul unei generații
Cum s-a îmbrăcat soacra lui Ianis Hagi la nuntă. Invitații au întors capul...
Cum s-a îmbrăcat soacra lui Ianis Hagi la nuntă. Invitații au întors capul după ea / GALERIE FOTO
Întrebările lui CTP, după tentativa de asasinare a lui Trump: „Va fi o...
Întrebările lui CTP, după tentativa de asasinare a lui Trump: „Va fi o justificare pentru ce va face cu democrația dacă ajunge președinte?”
Test de inteligență pentru oamenii cu o minte sclipitoare. Mută un băț de...
Test de inteligență pentru oamenii cu o minte sclipitoare. Mută un băț de chibrit pentru a rezolva ecuația