Fotbal international

Laurențiu Reghecampf, a treia înfrângere consecutivă la arabi! Al Wasl a luat 4 goluri acasă

12.04.2019 | 22:08
Laurentiu Reghecampf a treia infrangere consecutiva la arabi Al Wasl a luat 4 goluri acasa

Antrenorul Laurențiu Reghecampf a suferit a treia înfrângere consecutivă la arabi, după ce echipa Al Wasl a fost învinsă, vineri, pe teren propriu, cu scorul de 4-2, de formația Shabab Al Ahli Dubai, într-un meci din etapa cu numărul 20 din Emiratele Arabe Unite.

Laurențiu Reghecampf, a treia înfrângere consecutivă la arabi

Pentru Laurențiu Reghecampf este a treia înfrângere la rând suferită la cârma formației Al Wasl în ultimele 10 zile, după eșecul din campionat cu Al Nasr, scor 2-4, și cel din Liga Campionilor Asiei cu iranienii de la Zob Ahan, scor 1-3. Vineri seară, trupa fostului tehnician de la FCSB nu a avut nicio șansă în fața echipei clasate pe locul secund în Emiratele Arabe Unite.

Oaspeții au condus cu 2-0 la pauză după reușitele lui Ismaeel Al Hamadi și Henrique Luvannor, dar Al Wasl a dat semne de revenire după ce brazilianul Caio a transformat o lovitură de pedeapsă în startul părții secunde. A fost doar un foc de paie, deoarece Shabab Al Ahli Dubai a mai punctat de două ori prin Ahmed Khalil și același Henrique Luvannor. Elevii lui Laurențiu Reghecampf nu au mai avut puterea să mai înscrie decât un singur gol prin brazilianul Matheus Da Silva, iar scorul final a fost Al Wasl – Shabab Al Ahli Dubai 2-4.

Laurențiu Reghecampf într-o conferință de presă la Al Wasl
Laurențiu Reghecampf într-o conferință de presă la Al Wasl

Al Wasl nu are probleme cu retrogradarea

În urma acestui rezultat, formația tehnicianului român se află pe locul nouă, cu 23 de puncte, în timp ce Shabab Al Ahli Dubai este pe pozziția secundă, cu 41 de puncte, la nouă puncte în urma liderului Al Sharjah. Pentru Al Wasl urmează un meci în deplasare cu Al Fujairah, formație aflată pe primul loc retrogradabil, miercuri, 117 aprilie, de la ora 16:55.

Al Wasl nu o ducea prea bine nici în Liga Campionilor Asiei, acolo unde după trei etape are o victorie ți două înfrângeri. Cu toate acestea, formația lui Laurențiu reghecampf are șanse să prindă locul secund care duce în faza optimilor, deoarece grupa este dominată de Zob Ahan. Formația de Emirate va juca următorul meci în această competiție la 23 aprilie, de la ora 18:30, chiar pe terenul iranienilor.