Sport

Laurențiu Reghecampf acuză problemele de la Universitatea Craiova înaintea derby-ului cu Rapid: „Trebuie să fim atenți! Pregătirea nu a fost bună!”

Laurențiu Reghecampf, antrenorul Universității Craiova, a vorbit despre problemele cu care se confruntă formația din Bănie înaintea derby-ului cu Rapid.
21.01.2022 | 18:06
Laurentiu Reghecampf acuza problemele de la Universitatea Craiova inaintea derbyului cu Rapid Trebuie sa fim atenti Pregatirea nu a fost buna
ADVERTISEMENT

Derby-ul Universitatea Craiova – Rapid va avea loc sâmbătă, la ora 20:00, pe stadionul „Ion Oblemenco”.

Laurențiu Reghecampf acuză problemele de la Universitatea Craiova înaintea derby-ului cu Rapid

Laurențiu Reghecampf a scos în evidență faptul că Universitatea Craiova nu a putut să se pregătească așa cum își dorea, din cauza focarului de COVID-19, din cadrul clubului, și a jucătorilor accidentați.

ADVERTISEMENT

Astfel că le-a atras atenția fotbaliștilor olteni la faptul că vor trebui să fie atenți în meciul cu Rapid, care se anunță unul greu.

„A fost o vacanță scurtă, unde noi am întâmpinat foarte multe probleme, cu COVID, cu jucători accidentați. Nu a fost o pregătire așa cum ne-am fi dorit-o.

ADVERTISEMENT

Dar sperăm ca reacția jucătorilor, pe care îi avem la dispoziție, să fie una bună mâine. Și, cu ajutorul fanilor, care sper să vină în număr foarte mare, să reușim să avem parte de un rezultat pozitiv.

Vă dați seama că este foarte greu să vă spun cât de pregătiți sunt băieții după aceste zile de izolare. Vom vedea reacția lor mâine seară, dar cu siguranță, pentru noi, va fi un meci foarte greu.

ADVERTISEMENT

Sunt sigur că ei au o dorință foarte mare. Sunt nerăbdători să înceapă să joace meciuri oficiale. Dar, așa cum v-am spus mai devreme, pregătirea nu a fost una bună.

Nu am avut posibilitatea să facem ceea ce ne-am fi dorit și de aceea trebuie să fim atenți. Nu suntem la turaj maxim, trebuie să jucăm puțin inteligent și să ne gândim numai la rezultat.

ADVERTISEMENT

Rapid este o echipă cu tradiție în fotbalul românesc. Este iubită de foarte mulți oameni, cu foarte mulți fani. Dar este, într-adevăr, o surpriză plăcută a campionatului.

Asistența numeroasă la meci poate fi un factor decisiv pentru echipa noastră. În momentul de față, la nivelul nostru de pregătire, fanii vor juca un rol foarte important.

De aceeea, noi avem mare nevoie de suportul lor mâine. Să aibă răbdare, nu vor vedea o echipă agresivă, așa cum și-o doresc. Dar, cei care vor intra pe teren, cu siguranță își vor da viața”, a declarat Laurențiu Reghecampf, la conferința de presă premergătoare partidei cu Rapid.


  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – Rapid: 2,27 este cota pentru ”peste 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT