Reghe e lider în Emirate! A ajuns la 15 meciuri fără înfrângere!

Alex Bradescu   
in Fotbal international
07/02/2018, 18:49
Reghe e lider în Emirate! A ajuns la 15 meciuri fără înfrângere!

Lui Laurenţiu Reghecampf îi merge excelent în Emiratele Arabe Unite. Echipa pe care o antrenează, Al Wahda, a câştigat cu 1-0 în deplasare, pe terenul celor de la Hatta Club, formaţie la care evoluează şi ex-dinamovistul Adrian Ropotan, şi a devenit liderul campionatului. 

Unicul gol al întâlnirii a fost marcat de atacantul argentinian Sebastian Tagliabue, în minutul 72, din lovitură de la 11 metri. Gazdele au evoluat în inferrioritate numerică în ultimele 20 de minute ale meciului. 

Laurenţiu Reghecampf, serie incredibilă

Cu această ocazie, formaţia fostului antrenor al FCSB a ajuns pe primul loc al campionatului. Are un punct avans în faţa celor de la Al Ain, care au însă un meci în minus. Al Wahda a ajuns la 15 partide fără înfrângere în toate competiţiile, ultimul meci pierdut fiind în noiembrie 2017. 

Laurenţiu Reghecampf a semnat pe doi ani cu formaţia din Emirate însă, după doar câteva luni, şeicii i-au prelungit contractul, care este valabil acum până în 2020. Reghe câştigă un salariu excelent, 150.000 de euro pe lună. 

Ştirea MOMENTULUI

Kylian Mbappe dedică victoria tuturor francezilor: “Suntem mândri că i-am făcut fericiţi”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.