Sport

Laurențiu Reghecampf, bucuros după U Craiova – Dinamo: „Îmi felicit jucătorii! Vreau să ajungem repede pe primele locuri”

Laurențiu Reghecampf a fost bucuros după victorie Craiovei împotriva lui Dinamo, scor 5-0.
27.09.2021 | 23:17
Laurentiu Reghecampf bucuros dupa U Craiova  Dinamo Imi felicit jucatorii Vreau sa ajungem repede pe primele locuri
ADVERTISEMENT

„Reghe” și-a felicitat elevii pentru felul în care au jucat și se bucură pentru victorie, mai ales că aceasta a venit după un alt succes al oltenilor, din Cupa României, cu CFR Cluj, scor 1-0.

Tehnicianul oltenilor s-a rezumat în a vorbi doar despre echipa sa, fără să facă alte comentarii la adresa rivalilor de la Dinamo, care trec printr-o perioadă grea a istoriei.

ADVERTISEMENT

Laurențiu Reghecampf, bucuros după U Craiova – Dinamo

Laurențiu Reghecampf a fost bucuros după victoria categorică a Craiovei cu Dinamo și speră ca elevii săi să obțină un rezultat pozitiv și în următoarea partidă din campionat, împotriva rivalilor din oraș:

„Sincer nu! Mă gândeam că va fi un meci greu și că se vor mobiliza la un meci cu Craiova. I-am prin pe Dinamo într-un moment delicat, dar asta nu înseamnă că nu îmi laud jucătorii.

ADVERTISEMENT

Au jucat bine, au presat adversarii, am mai și ratat, ceea ce nu e bine. Le-am spus că dacă ratăm atât de mult, s-ar putea întâmpla să ni se întoarcă împotriva noastră la alte meciuri”.

„Crețu a fost bun, a jucat cât am stabilit cu el, pentru că el vine după o perioadă lungă de inactivitate.

ADVERTISEMENT

Markovic e tânăr, el trebuie susținut, trebuie antrenat bine, aleargă mult, face și faza de apărare. Trebuie să joace mai simplu când are ocazia să o facă și va deveni un jucător foarte bun”, a mai spus Laurențiu Reghecampf la finalul meciului.

„Avem un lot foarte bun!”

Laurențiu Reghecampf a continuat și a vorbit despre lotul valoros pe care îl are, dar le atrage atenția jucătorilor că importantă este victoria cu Dinamo, nu rezultatul obținut:

ADVERTISEMENT

„Avem un lot foarte bun, numeros, de-asta am spus la meciul cu CFR că ne permitem să odihnim unii jucători la unele partide. 

Pentru mine e statistică, mă interesează să ajung cât mai repede pe locurile din față. Am jucat cu un om în plus, rezultatul n-ar trebui să conteze atât de mult, ci victoria”.

„Am prins Dinamo într-un moment dificil, nu e problema mea să discut despre ei, dar Dinamo e Dinamo și oamenii care iubesc echipa vor veni lângă ei”, a mai spus Laurențiu Reghecampf.


  • (P) Cota BETANO pentru FC U Craiova 1948 – Universitatea Craiova : 2,18 este cota pentru „2 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT