Sport

Laurențiu Reghecampf, enervat la conferință înainte de Academica Clinceni – Universitatea Craiova: “Uite că nu vreau să răspund”. Video

Laurențiu Reghecampf s-a enervat în timpul conferinței de presă premergătoare partidei cu Academica Clinceni. Totul a pornit de la un transfer pe care l-ar putea face echipa sa.
19.02.2022 | 16:50
Laurentiu Reghecampf enervat la conferinta inainte de Academica Clinceni  Universitatea Craiova Uite ca nu vreau sa raspund Video
ADVERTISEMENT

Conferința de presă susținută de Laurențiu Reghecampf înaintea meciului cu „lanterna roșie” Academica Clinceni a avut parte și de momente tensionate. În momentul în care a fost adus în discuție posibilul transfer al lui Mike Cestor la Universitatea Craiova, tehnicianul s-a răstit la jurnalistul care încerca să afle mai multe detalii.

Laurențiu Reghecampf, nervos la conferința de presă. Întrebarea care l-a scos din minți

Fundașul francez și-a reziliat zilele trecute contractul cu CFR Cluj, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate, iar acum este gata pentru o nouă provocare. Întrebat dacă și-ar dori să-l aibă sub comandă, Reghecampf a refuzat să răspundă, motivând că o va face doar în cazul în care mutarea se va perfecta.

ADVERTISEMENT

Nu este domeniul meu nu am cum să vă spun aceste lucruri. Eu nu vorbesc despre transferuri. Mi-ai pus o întrebare dacă vorbesc de Cestor şi tu mă întrebi dacă îmi doresc să îl antrenez.

Uite că nu îţi răspund, e bine? Dacă ţi-a confirmat patronul echipei interesul, atunci când se va realiza o să îţi spun dacă îmi place să îl antrenez sau nu”, a reacționat antrenorul „juveților”, vizibil iritat.

ADVERTISEMENT

Avertisment pentru jucători înaintea meciului cu Academica Clinceni: „Este important să ne respectăm”

Referitor la duelul cu Academica Clinceni, Reghecampf le-a transmis elevilor săi să-și trateze adversarul cu respect, chiar dacă acesta vine după o înfrângere zdrobitoare în fața Farului, scor 2-8 și pare victimă sigură.

Pentru noi este clar că mergem la Giurgiu să câștigăm toate cele trei puncte. Știm situația celor de la Clinceni, nu are nicio importanță în ceea ce ne dorim să facem. Ne-am pregătit foarte bine, băieții sunt foarte conectați și serioși.

ADVERTISEMENT

Intrăm pe teren cu un singur scop, acela de a câștiga trei puncte, facem abstracție de ceea ce s-a întâmplat săptămâna asta, în meciul cu Farul. Chiar dacă va fi greu să-i fac să uite ultimul rezultat al celor de la Clinceni, sunt sigur că băieții sunt destul de maturi.

Este important să ne facem jocul, să punem în aplicare planul nostru și să trecem la următorul capitol, să intrăm în play-off. Este important să ne respectăm, să respectăm nivelul și să ne câștigăm punctele, indiferent de problemele adversarului.

ADVERTISEMENT

Nu mă gândesc la niciun record, ci doar să câștigăm cele trei puncte. Nu trebuie să-i luăm ușor sau să nu-i respectăm”, a explicat tehnicianul.

„Juveții” țintesc locul trei în clasament: „Sperăm să reușim”

În cazul unei victorii în meciul programat luni, 21 ianuarie, la ora 19:55, pe stadionul „Marin Anastasovici” din Giurgiu, Universitatea Craiova – care acum ocupă locul cinci în clasament – ar acumula 45 de puncte și i-ar depăși pe cei de la FC Botoșani. Aceștia au, însă, un meci mai puțin.

De altfel, alb-albaștrii și-au propus să încheie pe podium sezonul regular. „Ar fi foarte bine să intrăm în play-off de pe locul trei, pentru că și programul va fi mai ușor. Sperăm să reușim, mai avem patru meciuri foarte importante. Trebuie să fim concentrați, pregătiți pentru fiecare partidă și să arătăm mult mai bine decât anul trecut”, a conchis Laurențiu Reghecampf.


(P) Cota BETANO pentru Academica Clinceni – Universitatea Craiova: 2,10 este cota pentru „peste 3,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT